Claudia Warnar

Profielfoto

Hi, ik ben Claudia. Ik vind het erg leuk om voor Vriendinnenonline te schrijven over mijn passies. Ik voel me thuis in de onderwerpen Style&Beauty en Body&Mind. Ik hoop jullie met mijn artikelen niet alleen te informeren, maar ook te inspireren.

Op de middelbare school kwam ik erachter dat ik het menselijk lichaam toch wel erg interessant vond. Na een open dag op de universiteit was ik helemaal verkocht en kreeg ik een droom. Ik wilde kosten wat het kost een dokter worden. De weg had helaas meer hobbels dan ik had verwacht. Na twee keer te zijn uitgeloot in Nederland heb ik mee gedaan aan het toelatingsexamen in België. Het is me gelukt om het examen te halen en daar mag ik best wel trots op zijn. Nu woon ik alweer 4 jaar in België en weet ik zeker dat dit mijn passie is. Volgend jaar mag ik dan eindelijk beginnen met mijn co-schappen en daar kijk ik heel erg naar uit.

Op jonge leeftijd maakte ik al kennis met het bloggen. Waar het in het begin meer dagboek verhalen waren van mijn "interessante" leven, ben ik er nu veel serieuzer mee bezig. Sinds een jaar post ik dagelijks artikels op mijn eigen blog. Daar besteed ik veel aandacht aan fashion & haar. Van streetstyle artikels tot haar tutorials, je ziet alles voorbij komen.

Toch blijven er ook onderwerpen waar ik dolgraag over zou willen schrijven, maar die niet passen binnen mijn eigen blog. Onderwerpen zoals sport, body & mind en beauty. Gelukkig kan ik mijn ei helemaal kwijt op Vriendinnenonline. Zo zul je waarschijnlijk hele diverse onderwerpen van mij voorbij zien komen. Aan de ene kant hoop ik jullie te kunnen informeren over body & mind vanuit mijn geneeskundige kant. Aan de andere kant hoop ik jullie te kunnen inspireren in style & beauty.

Ik vind het ontzettend leuk om artikelen te schrijven voor Vriendinnenonline. Ben je ook nieuwsgierig naar mijn eigen blog, dan moet je zeker een kijkje nemen op www.vintagirie.com.

Liefs Claudia

www.vintagirie.com