5 winter dates

Liefde & Gezin / 15 december 2017
5 winter dates
Shutterstock
In de zomer zijn we het liefste buiten. Door al dat mooie weer zien we het leven nog mooier dan het al is. Precies het omgekeerde gebeurt in de winter. De winter kan prachtig zijn, maar de kou, sneeuw en regen kunnen voor veel frustraties zorgen. Hoog tijd om de liefde voor de winter en je vriend of vriendin te laten zien in de winter. Wat zijn vijf leuke uitjes die je in de winter kunt doen?

Schaatsen

Vanaf eind november gaan de ijsbanen weer open. Met heel veel geluk zal het zo goed vriezen dat we zelfs op natuurijs kunt schaatsen. Je hoeft geen ervaren schaatser te zijn om veel plezier te hebben. Houd je goed vast aan je vriend of neem een leuke vriendin mee. Mocht je het echt verschrikkelijk vinden, dan kun je je altijd lekker laten opwarmen met een warme chocolademelk. Er zijn altijd leuke cafeetjes rond de ijsbaan om jou te helpen met opwarmen.

Kerstmarkten

Misschien een beetje cheesy, maar de sfeer die op een kerstmarkt hangt vinden wij heel gezellig. Maak er een soort marktentocht van zoals je ook een kroegentocht doet. Neem bij het ene huisje een lekkere glühwein en pak bij het andere huisje een lekkere rookworst mee. Zo kun je een hele leuke tocht maken over de kerstmarkt. Hier vind je de leukste kerstmarkten van 2017 op een rij.

Serious Request

Serious request geeft de ultieme kerstsfeer. Iedereen laat zich van zijn goede kant zijn en doet mee aan het goede doel. Daarnaast is het ook nog eens heel gezellig om het glazen huis eens van dicht bij te zien. Welke gast is er nu op bezoek, wat is er allemaal te beleven? Dans lekker mee op de muziek en vraag eventueel jouw favoriete plaat aan.

Fonduen of gourmetten

We kennen het als een groot familie gelegenheid, maar wie zegt dat je het niet met z'n tweeën kunt doen. Haal samen boodschappen en haal allerlei lekkere hapjes in huis. Vervolgens kun je met z'n tweeën in de keuken alles voorbereiden. Samen koken is heel gezellig en het geeft jullie de tijd om eens lekker bij te kletsen. Met je vriend of een goede vriendin.

Wandelen

Sommige vinden het echt verschrikkelijk als het sneeuwt, maar je kunt toch niet ontkennen dat nieuwe sneeuw een prachtig beeld geeft. Alles is zo smetteloos wit, niemand heeft er nog gelopen. Pak je eens lekker dik in en ga samen wandelen. Het hoeft geen grote wandeling te zijn, maar de wereld is zo mooi met al dat sneeuw. Daar moet je toch echt even van genieten.

Wat doe jij het liefste in de winter?


Deel dit:

Geschreven door: Claudia Warnar - www.vintagirie.com

Claudia Warnar

Hi, ik ben Claudia. Ik ben een student geneeskunde aan de Katholieke Universiteit in Leuven. Ik ben op jonge leeftijd naar België verhuisd om mijn droom achter na te gaan, dokter worden. Naast het menselijk lichaam heb ik nog meer passies. Ik houd van sporten, mijn familie en vrienden, samenwonen met mijn vriend en natuurlijk van schrijven. Ik vind het heel erg leuk om jullie te inspireren en te informeren met mijn artikels. Althans ik hoop dat ik jullie kan inspireren en informeren. Meer artikelen over fashion & haar vind je terug op www.vintagirie.com.

 Lees meer over deze blogger

Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226720

Nieuwe leden

27-09-2020
27-09-2020
27-09-2020
26-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Hoogsensitief / HSP?
17
Kletspraatje
Herfst
5