Nadine Schartz

Profielfoto

Hai mooie vrouw! Mijn naam is Nadine Schartz en de komende tijd deel ik met jou van alles over mijn VROUW zijn. En dan bedoel ik niet mode, koken, inrichting en andere leuke en fijne uiterlijke zaken. Maar ik wil je meenemen op een reis door onze innerlijke wereld. Wie weet raak je geïnspireerd om op eigen onderzoek te gaan. Naar je eigen-wijsheid, naar je eigen zachte kracht. Naar je eigen verlangens en dromen. Naar je eigen ziel.

Ik zal hier wat over mezelf vertellen zodat je me iets beter leert kennen. Al jaren ben ik op ontdekkingsreis. Omdat ik het leven, mijn leven fascinerend vind. Omdat ik nieuwsgierig ben. En omdat ik graag het leven, mezelf en de ander wil begrijpen. En ten volle wil leven! Ik ben nu 45 jaar jong en ik word steeds meer mezelf. Als vrouw, als moeder, als geliefde. Maar ook als dochter, zus en vriendin. Omdat ik mezelf steeds meer toestemming geef om te zijn wie ik ben. Door alle angsten heen.

Dus mijn blogs zullen de ene keer gaan over de uitdagingen van het moederschap en de andere keer over de onzekerheden in mijn relatie. Dan weer over het prachtige werk wat ik mag doen en dan weer over mijn angsten als dochter.

En mocht je ergens geraakt worden en denken: ’Ja, ik wil ook wel op onderzoek uit.’ bel of mail me dan. Ik wandel graag een stukje mee!

Liefs, Nadine!

www.innerheart.nl