Nealy Schoumacher

Profielfoto

Ik ben Nealy schoumacher. Als ik 5 woorden zou moeten kiezen om mijzelf te beschrijven zoals jullie moeten doen als je een profiel aanmaakt zouden dat de volgende woorden zijn: Vlot, ik ben een vlotte, pittige tante die altijd haar woordje klaar heeft. Daarmee kom je dan ook aan bij het volgende woord: Bijdehand. Sommige noemen me bijdehand, ik noem het vooral eerlijk. Dit zie je ook terug in alles. Ik ben namelijk ontzettend nieuwsgierig en altijd op zoek naar nieuwe informatie die ik doorvertaal naar mijn eigen woorden en die woorden? Die breng ik het liefste op een creatieve manier. En deze creativiteit? Die komt voort uit mijn fantasie. Ik zit namelijk altijd heerlijk weg te dromen bij boeken, magazines en TV-series. Het was dan ook geen verrassing dat ik een entertainment studie ben gaan volgen. Hier heb ik mijn interesse voor entertainment en media flink verbreed, toch heeft maar één van deze mijn hart veroverd en dat is schrijven.

Al vroeg kwam ik erachter dat schrijven mij ontzettend goed lag. Ik las mijn knuffels de mooiste verhalen voor die ik zo uit mijn duim zoog. Je kon wel zeggen dat ik toen al erg fantasierijk was, en die fantasie is nog lang niet op! Mijn gevoel voor taal ontwikkelde ik al in de kleuterklas. Waar iedereen in de poppenhoek zat te spelen, zat ik in de leeshoek te lezen. Al gauw moesten wij zelf leren schrijven. Toen merkte ik al dat ik dit erg leuk vond om te doen. Met sinterklaas moest ik dan ook voor iedereen in de klas gedichten schrijven.

Mijn passie voor de gedrukte wereld zie je overal in terug. Altijd mijn e-reader op zak en met mijn neus in de magazines. Ik vind de gedrukte wereld super, maar online is er nog veel meer om te ontdekken. Daarom heb ik een eigen blog opgericht. Op mijn blog zie je echt een stukje van mijzelf terug. Ik ben namelijk dol op shoppen, wijntjes drinken, sporten en genieten van het genieten! Dit zijn dan ook de onderwerpen waarover ik zal gaan schrijven op vriendinnenonline.nl, ik word namelijk bij jullie blogger! Twee keer per maand zal ik jullie betoveren, inspireren en informeren over onderwerpen als lifestyle en body & mind.

www.nealyontheblog.nl

Lees meer van blogger