10 dingen waar mannen zich aan ergeren bij een vrouw

Liefde & Gezin / 25 juni 2017
10 dingen waar mannen zich aan ergeren bij een vrouw
Shutterstock
Dat wij ons ergeren aan het mannelijk geslacht is jullie zeker wel bekend, maar dat mannen zich ook aan ons ergeren staan we niet altijd bij stil. Maar waaraan ergeren mannen zich dan precies? Wij vertellen het!

Irritatie van man aan de vrouw:

  1. Als we ontzettend luidruchtig zijn en overal bovenuit willen komen. Trouwens niet alleen een ergernis voor mannen…
  2. Dat we wat chagrijniger zijn dan normaal als we ons maandelijkse momentje hebben. Helaas….kunnen we echt niets aan doen.
  3. Als we zeggen dat we willen afvallen en toch niet de wijn af kunnen slaan. En als we vervolgens toch weer beginnen te klagen over ons gewicht….dan is hij not amused.
  4. Als je hem de hele dag appt over van alles en nog wat. Mannen worden dan lichtelijk geïrriteerd en voelen dit eerder als een druk dan als een lief signaal.
  5. Zeuren en klagen, daar hebben we af en toe echt een handje van. Terecht misschien ook wel, omdat ons hoofd nou eenmaal overuren maakt en we dat van ons af willen praten. Maar zorg niet dat hij jouw klaagmuur wordt en focus je ook op gezellige en positieve verhalen die je met hem wilt delen.
  6. Teveel make-up vinden mannen niet aantrekkelijk, zeker niet als het om een (dikke) laag foundation gaat. Dus gebruik make-up met mate.
  7. Jaloezie! Hier kan een man zich echt aan ergeren. Je hoeft hem echt niet te gaan controleren bij alles wat hij doet, mannen hebben echt behoefte aan een stukje vrijheid.
  8. "Bemoeial!" Als hij je zo noemt, dan ergert hij zich aan je bemoeizuchtige gedrag. Vrouwen die alles maar beter weten, zijn niet populair bij ons mannelijk geslacht. Geef hem ruimte om dingen op zijn manier te doen, ook al zou jij het heel anders aanpakken.
  9. Mannen vinden sowieso dat wij ons te druk maken over dingen die totaal niet belangrijk zijn voor hem. Dus wees gewoon lekker relaxed en laat hem ontdekken dat als jij nergens aan denkt, er dus ook niks gebeurt.
  10. Het laten van harde boeren en scheten hoort volgens de man niet bij een vrouw dus laat dat achterwege.

Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

260020

Nieuwe leden

26-01-2021
25-01-2021
25-01-2021
24-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin