VT wonen&design beurs 2019

Home & Kitchen / 13 oktober 2019
VT wonen&design beurs 2019
Begin oktober was het weer tijd voor de VT wonen&design beurs in de RAI in Amsterdam. Als woon en interieur liefhebber moet je daar natuurlijk wel een kijkje nemen. Er is zoveel te zien en te ontdekken!

Dit keer ging ik met een vriendin op zaterdagochtend. Stipt om 10 uur stonden we voor de deur. Tip: als je op zaterdag gaat, ga dan vroeg... want ik merkte dat het een uurtje later al zo druk was! En stiekem loopt en kijkt het zoveel fijner als je niet de hele tijd op mensen moet wachten en als je lekker vrijuit foto’s kunt maken zonder allemaal hoofden of ruggen erop, toch!?

Laat je adviseren of inspireren

Verder kan je tijdens de beurs veel verschillende workshops of lezingen volgen of je inschrijven voor persoonlijk advies. Eigenlijk deed ik dat nooit, maar nu ben ik naar de lezing van de interiorator (ik had zelfs nog nooit van deze term gehoord) Patrick Kooiman geweest.

Hij heeft een boek geschreven ‘Volume’ en is een groot voorstander van het toepassen van kleur, bijzondere kunst, het mixen van stijlen, verlichting die niet in de mode is, uitgesproken en kleurrijke boeketten en vazen en persoonlijke items (bijvoorbeeld meegenomen van dierbare reizen). In een half uur gaf hij heel veel verschillende tips over interieurs. Zijn uitspraak ‘stop met zoeken, leer te ontdekken’ vond ik heel pakkend. Ik kan mij daar helemaal in vinden!

Modern, warm en design

De beurs bestaat uit drie grote hallen. Modern wonen, warm wonen en design, waar zoveel verschillendebedrijven met mooie stands staan. Van badkamers tot keukens tot accessoires en van modern design tot meer landelijk. Echt voor ieder wat wils.

De trend - droogbloemen

Maar wat viel me nu vooral op!? Veel ronde vormen (tafels, salontafels en zelfs een rond bed), houten keukens, natuurstenen dunne bladen, warme aardse kleurtinten, natuurlijke materialen, posters met lijntekeningen en illustraties en (niet te missen!) droogbloemen en takken!

Het was een leuke en inspirerende ochtend! Volgend jaar weer!


Deel dit:

Geschreven door: Rosanne Filius - www.filiusselected.com

Rosanne Filius

Hi! Ik ben Rosanne en mijn passie is interieur. Via mijn blogs vertel ik jullie graag meer over alles rondom het interieur. Ik ben fan van mix & match in huis en het combineren van oud (tweedehands) en nieuw. Ook ben ik gek op reizen en op Amsterdam Noord, waar ik met veel plezier woon, samen met mijn vriend en twee lieve katjes. Naast het bloggen voor vriendinnenonline kan je mijn 'selected' vintage items voor in jouw interieur vinden in mijn webshop filiusselected.comLees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

259970

Nieuwe leden

25-01-2021
25-01-2021
24-01-2021
24-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin