Zelfmaken: Deze vintage spiegel

Home & Kitchen / 31 oktober 2018
Zelfmaken: Deze vintage spiegel
Ik houd ervan om door mijn Pinterest-boards te scrollen en daar ideeën op te doen en interieurtrends te ontdekken. De laatste tijd groeit mijn kant op naar Scandinavisch (wie is er tegenwoordig niet into Scandinavisch?) en een casual retro stijl, die fris en huiselijk aan doet (is dit überhaupt een stijl? Haha!). Het idee om een riem te combineren met een spiegel past perfect bij die stijl en vooral bij mijn ienie-mienie badkamer! De badkamer oogt veel groter en krijgt gelijk zoveel sfeer! In mijn hoofd klonk het van tevoren als een hele simpele DIY. En dat was het ook!

Je hebt nodig: een ronde spiegel (mijn spiegel is van Ikea ), een lijmpistool en twee riemen. Ik heb een riem van 95 en een van 105 cm, beide goedkoop op de markt gekocht. Qua lengte ben ik gewoon voor de langste riemen gegaan die ze verkochten.

Stap 1. Meet hoelang de riemen mogen worden door de riemen aan elkaar vast te maken (in een gesloten cirkel) en om de spiegel te plaatsen. Hangt de spiegel nu te ver van je ophangpunt, maak de riem dan korter en vica versa.

Stap 2. Plak de riem met een lijmpistool voor extra stevigheid aan de spiegel vast en laat de lijm een paar uur uitharden.

En de laatste stap: hang de spiegel op! Ik vond deze hele oude spijker bij mijn vader in de schuur, die er heel gaaf bij staat. Je kunt hem alleen aan de riem ophangen, maar als de spiegel ook nog een haakje heeft, kun je hem voor de zekerheid ook nog daar aan hangen.

Ik houd ervan wat deze spiegel met mijn kleine badkamer doet. Er moet nog heel wat gebeuren in mijn badkamer, maar dit al zo’n grote stap voorruit. Het vult niet alleen letterlijk een groot deel van de muur, het zet echt de toon en geeft sfeer. Oh, I love it. Komende tijd probeer (ik probeer, haha!) mijn badkamer af te maken, maar op dit moment ben ik in elke kamer half bezig. Zoveel nog te doen! Keep you posted. :) Love! Shifra


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (2)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226396

Nieuwe leden

21-09-2020
21-09-2020
21-09-2020
21-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin