Waarom een tuinhuis zo’n aanwinst voor je tuin is

Home & Kitchen / 22 december 2020
Waarom een tuinhuis zo’n aanwinst voor je tuin is
https://pixabay.com/photos/pavilion-gazebo-garden-house-garden-1561469/
Een tuinhuis is echt een verrijking voor iedere tuin. Het gezellige huisje in je tuin is een veelzijdige aanwinst die niet mag ontbreken! Heb jij nog geen tuinhuis in je tuin of is het tijd om de jouwe te vervangen of een nieuw leven in te blazen? Dit is waarom een tuinhuis zo’n aanwinst is én deze te gekke bestemmingen kan je eraan geven om NOG meer uit je huis en tuin te halen!

Verleng je woonkamer

Creëer een extra eigen plek voor jezelf, je partner of kinderen in het tuinhuis! Maak ruimte voor comfortabele meubels en maak zo in een handomdraai een fijne plek waar jullie je even terug kunnen trekken. Zeker grote tuinhuizen lenen zich hier goed voor. Maak eventueel een overkapping aan je tuinhuis met een loungeplek eronder. Zo maak je het hele jaar door optimaal gebruik van de ruimte in je huis en tuin en kan iedereen een plekje vinden wanneer er bijvoorbeeld vrienden over de vloer zijn of je op zoek bent naar rust.

Opbergplek bij uitstek

Een van de belangrijkste redenen voor veel mensen om een tuinhuis te nemen, is om spullen veilig op te bergen. Fietsen staan zo droog en uit het zicht, gereedschap krijgt zijn plekje, net als zomers speelgoed van de kinderen, tuinmeubels en andere handige en minder praktische spullen. Je kunt netjes al je spullen erin opbergen, zonder dat de tuin rommelig oogt! Scoor stellingkasten en verschillende bakken om ook alle losse spullen een fijne plek uit het zicht te geven. Op Pinterest vind je genoeg opberginspiratie om er een mooi opgeruimd geheel van te maken (met structuur, zodat je ook nog weet wat waar ligt)!

Plek om te klussen

Is jouw partner of jij een fanatieke klusser of DIY’er? Al dat gereedschap en je tools om je creatieve hobby uit te kunnen oefenen hebben ook een plekje nodig! Maak handige opbergkasten en een werkbank in het tuinhuis, zodat je een creatieve spot hebt om je hobby uit te oefenen! Liggen jullie klusspullen ook niet in het zicht van de woonkamer. Lees hier hoe je samen met je kinderen kunt genieten van je tuin en het zij ook hun eigen kleine tuinproject kunnen krijgen!


Deel dit:

Geschreven door: Jorinde van den Broeke - www.jorindeesther.nl

Jorinde van den Broeke

Hoi, ik ben Jorinde en ik blog op jorindeesther.nl over life onderwerpen zoals werken, reizen en de nodige (vrouwen) issues. Na je studietijd en in je verdere leven breekt er steeds weer een nieuwe periode aan vol kansen en ontwikkelingen. Ik schrijf columns, deel ervaringen, geef hotspot en travel tips en review mijn favoriete producten. Wie weet kan ik je zo inspiratie bieden om nog net dat beetje meer uit je leven te halen!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

259980

Nieuwe leden

21-01-2021
21-01-2021
21-01-2021
21-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin