Zo maak je je tuin vriendinnen-proof!

Home & Kitchen / 03 augustus 2017
Zo maak je je tuin vriendinnen-proof!
Shutterstock
We zitten midden in de zomer en dus kunnen we -met een beetje goed weer- genieten van gezellige avondjes met vriendinnen in de tuin. Wil je je tuin helemaal vriendinnen-proof maken? Lees dan even verder!

Meubels voor in de tuin

Lekkere ligstoelen, een hangmat of leuke stoelen zijn eigenlijk de minimale voorwaarden om een vriendinnen-proof tuin te maken. Maak deze gezellig met gekleurde kussens en dekentjes, dan zet je gelijk al een leuke sfeer neer.

Grote tafel

Zomeravonden met vriendinnen aan de wijn of lekker lang dineren vraagt echt om een grote en gezellige tafel. Denk eens verder dan de plastic tuintafels die lekker makkelijk en goedkoop zijn, kijk bijvoorbeeld eens naar leuke houten tafels of van die picknickbanken. Super gezellig! Zorg ook voor leuke decoratie op tafel zoals bloemetjes, kaarsen of (buiten)servies, daarmee maak je het helemaal af.

Ondergrond

Misschien sta je er niet altijd direct bij stil, maar de ondergrond van je tuin is vaak ook erg bepalend. Kies je voor gras, grind, een houten vlonder of tegels? Op gras ga je eerder liggen met een kleedje en is erg geschikt als je kinderen hebt. Tegels zijn weer wat praktischer om je meubels op te zetten en een vlonder van hout heeft weer een knusse uitstraling. Denk er goed over na wat bij jou past en welk doel je met de tuin hebt.

Knusse lampjes

Tuinverlichting wordt vaak een beetje onderschat, maar is super belangrijk. Er zijn zoveel leuke buitenlampen te verkrijgen, dit hoeft echt niet meer standaard en ongezellig te zijn. Wat dacht je van een leuke lichtsnoer tussen de bomen, schemerlampjes rondom je tafel of fakkels?

Gezelligheid

Natuurlijk maak je de tuin helemaal af met planten in gekleurde potten (op bijvoorbeeld een leuk rekje) en bloemen in de tuin. Ook kun je het een extra touch geven door bijvoorbeeld een leuk kleedje te kopen welke je op de grond kunt neerleggen, maar ook kaarsen, kussens en leuke gadgets maken het verschil. Het hoeft niet altijd duur te zijn, op marktplaats of rommelmarkten kun je je vaak helemaal uitleven tegen een betaalbare prijs. Wees creatief en bedenk dat niet alles in één keer af hoeft te zijn. Happy summer!


Deel dit:

Geschreven door: RedactieReacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Nieuwe leden

Diana van veen
21-05-2018
Marit Nikkels
20-05-2018
S.H.W.L. Heijboer
20-05-2018
Ursie Leurs
20-05-2018

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Volg ons op Instagram