Tips voor een geslaagd vriendinnen diner in de tuin

Home & Kitchen / 20 oktober 2019
Tips voor een geslaagd vriendinnen diner in de tuin
Shutterstock
Toe aan wat quality time met je vriendinnen? Nodig ze uit voor een uitgebreid etentje bij jou thuis! Je hoeft niet altijd uit eten te gaan om een gezellige avond te hebben. Het regent deze week veel, maar soms heeft de herfst nog een mooie dag in petto om lekker buiten te zitten voor een dinertje in de tuin. Maak een lekkere vuurkorf aan en de avond is compleet.

Kies een heerlijk recept

Ga op zoek naar een heerlijk herfst proof recept. In onze Home & Kitchen categorie vind je vele lekkere recepten voor een 3-gangendiner. De barbecue mag nog steeds aan. Kies groente en fruit van dit seizoen, zoals pompoen, bieten, appel, peren of bramen. Geen zin meer om de barbecue aan te steken? Een stoofschotel, stamppot of quiche is ook zeker een goede optie! Inclusief een paar goede wijnen, waarbij de goede verhalen nog sneller los zullen komen.

Kleed de setting mooi aan

Als er mensen komen eten is het leuk om net even wat extra’s te doen. Scoor wat mooie woondecoratie voor je huis en tuin, dek de tafel met mooi servies en sfeervolle servetten. Het zet vaak meteen de toon voor een geslaagde avond. Pinterest is hierbij trouwens een groot favoriet bij ons om inspiratie op te doen voor het aankleden en dekken van de tafel.

Wist je daarnaast dat dit trouwens het seizoen bij uitstek is om je tuinmeubels een update te geven? Veel buitenspul is afgeprijsd, waardoor je mooie tuinbanken, tafels of andere meubels voor een leuk prijsje kunt kopen. Ook alvast handig voor volgende zomer! Voeg tot slot wat verse bloemen toe en je tafelsetting is helemaal klaar voor een gezellig diner.

Girls time

Om deze avond ongestoord te kunnen bijkletsen met je vriendinnen, is het wel zo lekker om het huis voor jezelf te hebben. Dus laat je partner een avondje uit gaan met zijn vrienden of laat hem de kinderen (als je deze hebt) onder zijn hoede nemen zodat jullie echt lekker girls time hebben. Veel plezier!


Deel dit:

Geschreven door: Jorinde van den Broeke - www.jorindeesther.nl

Jorinde van den Broeke

Hoi, ik ben Jorinde en ik blog op jorindeesther.nl over life onderwerpen zoals werken, reizen en de nodige (vrouwen) issues. Na je studietijd en in je verdere leven breekt er steeds weer een nieuwe periode aan vol kansen en ontwikkelingen. Ik schrijf columns, deel ervaringen, geef hotspot en travel tips en review mijn favoriete producten. Wie weet kan ik je zo inspiratie bieden om nog net dat beetje meer uit je leven te halen!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

259970

Nieuwe leden

25-01-2021
25-01-2021
24-01-2021
24-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin