Angelique Etman

Profielfoto

Hallo Vriendinnen!

Ik ben Angelique en laat ik maar direct met de deur in huis vuilen, ik heb een verslaving, een echte cupcake-verslaving. Maar die cupcakes verslaving is er zeker niet alleen voor cupcakes, ik ben een echte zoetekauw.

Als klein meisje hielp ik mijn moeder al met koken en werden er regelmatig koekjes en cakes gebakken. Inmiddels is mijn zoete repertoire uitgebreid en bak ik ook allerlei taarten, whoopies, macarons en meer. Deze recepten deel ik sinds drie jaar op mijn blog bakverhalen.Vanaf nu ga ik allerlei lekkere recepten met jullie delen op de website van Vriendinnenonline.

Momenteel werk ik in de horeca, wat mooi past bij de passie voor eten. Eigenlijk ben ik afgestudeerd als interieurarchitect, maar ik ben momenteel meer bezig in de patisserie. Daarnaast ben ik net verhuisd naar een appartement met precies de juiste keuken om al dit lekkers te maken. Mijn kleine studentenkeukentje was slechts 1,5 bij 2 en zelfs daar lukte het mij om de heerlijkste dingen te maken. Dus een kleine keuken is geen belemmering om zelf te bakken, maar wat is het toch heerlijk dat ik nu een keuken van 3 bij 4 heb.

Voor wie alvast een voorproefje wil, helaas kunnen we nog niet digitaal echt proeven ;) kan kijken op mijn blog bakverhalen. Ik kan in ieder geval alvast verklappen dat ik binnenkort een feestelijke zoete toren zal gaan maken, welke ik hier met jullie zal delen. Hopelijk spoort het je aan om zelf ook te gaan bakken!

Liefs Angelique

www.bakverhalen.nl