Jolien van Brouwershaven

Profielfoto

Ik ben Jolien, 22 jaar, krullenbol uit het Oosten van het land. Ik woon nog thuis, samen met mijn ouders, broertje en hond Sam. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Ik wilde graag verder studeren dus studeer ik nu een master Psychologie aan de Universiteit Twente en doe ik een thuisstudie Voedingsleer.
In mijn vrije tijd houd ik me bezig met mijn sport waterpolo, ben ik een echte fitness freak en bedenk en bereidt ik graag healthy versies van gerechten die normaal gesproken niet in de boeken staan als ‘gezond’.

Sinds twee jaar heb ik een Instagram account waar ik fitness en foodpics deel met anderen. Toen mensen steeds meer gingen vragen naar de recepten van deze gerechten ben ik een website begonnen; healthyfitjoblog.wordpress.com. Ik probeer de balans te vinden tussen genieten van lekker en puur eten, maar toch gezond bezig zijn!

Voeding en sport daar liggen mijn passies. Ik wil graag mijn recepten en tips over een gezonde lifestyle delen met anderen, daarom lijkt me het super leuk om blogs te schrijven voor vriendinnenonline.nl.

Op mijn website Healthy Fit Jo deel ik graag deze healthy versions of fast food - recepten met jullie.
Ik zou het super leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen op mijn website en je kunt me volgen op Facebook en/of Instagram. Als je vragen hebt, schroom dan zeker niet om mij een berichtje te sturen!

www.healthyfitjo.com