Polkadot inspiratie

Home & Kitchen / 11 april 2014
Polkadot inspiratie
Shutterstock
Als er iets is waar ik helemaal vrolijk van wordt dan zijn het wel polkadot stippen! Plak ze op je muur (geen behang meer nodig!) en, echt waar, instant happiness.

Van deze stippen word je gegarandeerd blij. Of ga voor een ander patroon, zoals Schotse ruiten, zigzag of vissengraat streepjes. Of hang met kleurige stukjes masking tape allerlei foto's, kaartjes, bloemen en teksten op. Wat je ook doet, mij heb je om. Ik ben helemaal voor het creëren van een inspiratievolle werkplek, want dat komt niet alleen je werk, maar zeker ook je humeur ten goede. Wil je een paar leuke spulletjes zien die ik de laatste tijd tegenkwam?

Polkadots inspiratie


1. Stippenslinger met een nautisch thema 2. Poster met inspiratietekst 3. Deze polkadot giraffe wil graag je nieuwe vriendje zijn 4. Boekenboompjes voor je favoriete boeken 5. LOVE dit kussen! (Maar hij is er ook in stippenpatroon hoor) 6. Vrolijk stippenlint voor al je creatieve projecten 7. Je theezakje kan in stijl uitdruipen :) 8. De liefste mand 9. Waarom doen deze potloden me aan Audrey Hepburn denken? En tenslotte, de stippen om op je muur te plakken.

Wat denk je, ga je ook voor stippen? Of iets anders? (Ook leuk!) Hoe zou jij je muur versieren?


Deel dit:

Geschreven door: Noraly King - www.moreplease.nl

Noraly King

Hoi, ik ben Noraly! Naast hier op vriendinnenonline schrijf ik ook op mijn eigen blog www.moreplease.nl over lifestyle, design, lekker eten, relaties en het moederschap. Verder hou ik enorm van mooie vondsten en nog meer van mooie foto's. Ik smul, geniet met volle teugen en moeder maar wat aan. Kopje thee?Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

187376

Nieuwe leden

18-05-2019
18-05-2019
18-05-2019
18-05-2019

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel