Ovenschotel met broccoli en zoete aardappel

Home & Kitchen / 22 september 2015
Ovenschotel met broccoli en zoete aardappel
De zoete aardappel in de kast kijkt me al een week aan. Wat ga je met me doen? En dat vraag ik me ook al ruim een week af. Zoete aardappelfrietjes, best lekker maar ze worden altijd eerder zwart dan krokant. Dus tijd voor wat nieuws.

Ingrediënten

  • 1 grote zoete aardappel

  • 300 gram broccoli

  • 1 bakje kastagne champignons

  • ½ bakje Boursin Cuisine


Neem 300 gram broccoli, snijd ze in kleine roosjes. Schil de aardappel en snijd hem in blokjes. Kook de broccoli en de zoete aardappel een paar minuten en giet vervolgens af. Snijd de kastanje champignons in parten. Meng alle ingrediënten en verdeel ze over een ovenschaal. Zet de schaal 20 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Als de blokjes aardappel gaar zijn is de ovenschotel klaar.

Eet smakelijk!

Tip: Ben je er van overtuigd dat je het niet overleefd een dagje zonder vlees? Voeg dan wat blokjes kipfilet toe wanneer je alle ingrediënten gaat mengen.

Ovenschotel


Deel dit:

Geschreven door: Hanneke Kuipers - www.healthbyhanneke.nl

Hanneke Kuipers
Als gewichtsconsulente en online lifestyle coach is mijn missie anderen te inspireren prioriteit te geven aan de ontwikkeling van een gezonde leefstijl. Hoe ontwikkel je een gezonde leefstijl? Luisteren naar je lichaam, balans vinden tussen wat je lichaam lekker vindt en wat je ogen lekker vinden. Op tijd een momentje voor jezelf nemen en helemaal niks doen. Naast blogger voor Vriendinnenonline ben ik ook trotse bezitter van mijn eigen blog Health by Hanneke, ik hoop je daar ook eens te mogen begroeten!

Liefs Hanneke Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

191786

Nieuwe leden

24-06-2019
24-06-2019
24-06-2019
24-06-2019

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel