Digitale oktober woonmaand

Home & Kitchen / 14 oktober 2020
Digitale oktober woonmaand
Filius Selected
Het is weer oktober en dat betekent 'de woonmaand van het jaar' met diverse activiteiten op het gebied van wonen en interieur. Vorig jaar schreef ik in oktober nog een blog over de VT Wonen & Design beurs. Helaas is deze oktober natuurlijk heel anders dan de woonmaand van afgelopen jaren en is er geen fysieke woonbeurs. Wel was er een online beurs van 1 t/m 10 oktober. Heb jij de online beurs gezocht? Zelf zit ik vanwege mijn werk als projectmanager al zoveel achter mijn pc dat ik deze online beurs en meerdere andere leuke online evenementen en activiteiten op interieurgebied even oversla.

Aan de slag in huis

Wat is het een gek jaar hè. De meeste mensen zijn zoveel meer thuis dan ze gewend waren. Terwijl veel bedrijven, organisaties en branches het zwaar hebben ging het in de interieurbranche; interieur winkels, bouwmarkten en tuincentra juist heel goed.

Mensen gingen massaal aan de slag in en rondom hun eigen huis. Een huis werd namelijk ineens ook de werkplek, een restaurant en kinderopvang/school ineen. Dus dat vraagt natuurlijk om praktische aanpassingen. Ook zag je dat mensen van hun huis meer een echt thuis wilde maken. Door het vele thuis zijn is het nog veel belangrijker dat je je thuis voelt in je eigen huis en dat het een fijne plek is om te verblijven.

Verhuizen vanwege Corona?

Om mij heen hoor ik ook dat mensen nadenken over het verhuizen naar een plek op een veel grotere afstand van hun werk. Want ja, wanneer gaan we weer fulltime naar kantoor en hoe verder van de randstad, hoe meer ruimte, rust en m2 (over het algemeen) voor je geld. Het wordt door het digitale werkten steeds haalbaarder om landelijker wonen, terwijl je werk bijvoorbeeld nog steeds in de randstad is. Of echt op afstand werken vanaf bijvoorbeeld een vakantiehuis in Frankrijk, is soms ook een optie, tenminste als je goede wifi hebt. Tsja... we moeten er wat van maken toch!? En wie weet biedt deze gekke en nare periode ook wel weer kansen voor een fijne woon en leefplek.

Kortom deze oktober woonmaand is anders dan anders, maar fijn wonen en een echt thuis hebben is belangrijker dan ooit! Heb jij recentelijk nog iets in je huis aangepast?


Deel dit:

Geschreven door: Rosanne Filius - www.filiusselected.com

Rosanne Filius

Hi! Ik ben Rosanne en mijn passie is interieur. Via mijn blogs vertel ik jullie graag meer over alles rondom het interieur. Ik ben fan van mix & match in huis en het combineren van oud (tweedehands) en nieuw. Ook ben ik gek op reizen en op Amsterdam Noord, waar ik met veel plezier woon, samen met mijn vriend en twee lieve katjes. Naast het bloggen voor vriendinnenonline kan je mijn 'selected' vintage items voor in jouw interieur vinden in mijn webshop filiusselected.comLees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

230460

Nieuwe leden

01-12-2020
30-11-2020
30-11-2020
30-11-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Online contact
25
Overijssel
Nieuw contact
5