Een moderne badkamer maak je zo!

Home & Kitchen / 29 november 2017
Ad
Een moderne badkamer maak je zo!
Shutterstock
De badkamer is één van onze favoriete plekken in het huis. In een prettig ingerichte badkamer kun je heerlijk tot jezelf komen na een drukke dag. Hoe kun je de badkamer een moderne en stijlvolle sfeer geven? Wij voorzien je van inspiratie.

Kleuren

Net als alle ruimtes in je huis zet de kleur gelijk de tone of voice. Wil je de badkamer lekker licht, ruimtelijk en rustig houden, dan adviseren wij vooral veel wit te gebruiken. Je kunt ook met hout werken, dit zorgt ook voor een natuurlijke en rustige sfeer dat in een badkamer goed tot zijn recht komt. Wil je toch wat kleur in de badkamer, denk dan eens aan die leuke Portugese tegeltjes. Deze heb je in alle kleuren en patronen en deze zijn helemaal van nu. Je badkamer is dus gelijk lekker hip!

Planten

We maken eigenlijk nog te weinig gebruik van planten in de badkamer. Maar juist het groen is zo fijn om een relaxte sfeer te creëren en het staat zo leuk op een plankje of in de vensterbank.

Douche & bad

Genieten in je badkamer doe je natuurlijk met een heerlijke douche of ligbad. Hoe fijn is dat! Lekker een boekje lezen of muziek luisteren in bad met een wijntje en kaarsjes aan; misschien wel de ultieme manier om tot rust te komen. Heb je geen (ruimte voor een) bad? Dan is een heerlijke regendouche een perfecte vervanger. Om je badkamer lekker te laten ruiken kun je bijvoorbeeld geurstokjes of een mooie geurkaars neer te zetten.

Less is more

Probeer de badkamer niet de vol te maken met allerlei spulletjes. Natuurlijk is het fijn om al je toiletspullen bij de hand te hebben, maar zet het grooste gedeelte hiervan in een afgesloten kastje. Zo kunnen ze geen stof vangen (scheelt weer schoonmaken!) en zo blijft je badkamer lekker overzichtelijk. Mooie flesjes van bijvoorbeeld een dagcreme of geurtje kun je wel in het zicht neerzetten natuurlijk!

Spiegels

Veel of grote spiegels in je badkamer geven een ruimtelijk gevoel en maken de badkamer gelijk een stuk lichter en groter. Dus dat is een echte aanrader. Je kunt kiezen voor grote spiegels zoals op de foto, maar ook meerdere kleine spiegels aan de wand is lekker modern.

Welke kleur heeft jouw badkamer?


Deel dit:

Geschreven door: RedactieReacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Nieuwe leden

Selina
20-03-2018
Mara
20-03-2018
Ik
20-03-2018
Patricia
20-03-2018

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Volg ons op Instagram