Aukje Rijpma

Profielfoto

De komende tijd word ik je adviseur, trendwatcher en vriendin in één! Ik ga je namelijk alles vertellen over de nieuwste trends op het gebied van interieur, de mooiste woonaccessoires, nieuwe kleuren, eigenlijk over alles wat met lifestyle te maken heeft. Elke maand kun je mijn blogs op vriendinnenonline lezen en hieruit inspiratie opdoen.m Maar nu nog even niet. Vriendinnenonline is er om nieuwe vriendinnen te maken. Daarvoormmoet je elkaar eerst leren kennen. Een voorstelronde van mijn kant mag dan ook niet ontbreken...

Mijn naam is Aukje Rijpma-Bouma en ik ben 27 jaar jong. Ik woon samen met mijn man en twee katten in een prachtig pand uit 1891 in het centrum van Leeuwarden. Als klein meisje wist ik al dat ik iets met het interieur wilde gaan doen. In 2010 heb ik dan ook mijn HBO studie Lifestyle Adviseur afgerond op de Jan des Bouvrie Academie. Direct daarna ben ik STEDSK begonnen, mijn eigen interieurontwerpbureau. STEDSK staat in het fries voor ‘stads’, omdat de stad mij vormt en inspireert als persoon en ontwerper. Ik adviseer en ontwerp mooie interieurs voor particulieren en zakelijk. Aan huis, maar ook online (voor wanneer je niet in het noorden van het land woont). Daarnaast ben ik bezig met het opzetten van mijn webshop.

Hierin zul je producten gaan vinden onder mijn eigen label STEDSK, maar ook vintage en design. Mijn volgende blog zal gelukkig wat minder over mezelf gaan en meer over interieur! Daarin ga ik het namelijk hebben over de nieuwste interieurtrends. Ik hoop dat je mijn blogs met plezier zult lezen en hier veel inspiratie uit op kunt doen! Voor vragen of meer informatie mag je altijd contact met me opnemen!

Aukje Rijpma-Bouma

www.stedsk.nl

Lees meer van blogger