Zo krijg jij alvast het lentegevoel!

Home & Kitchen / 16 maart 2018
Zo krijg jij alvast het lentegevoel!
Shutterstock
Het is maart, de dagen lengen maar het is nog zeker winters koud. Sommige mensen zijn euforisch over sneeuw en schaatsweer, terwijl anderen zich met een deken en kop thee binnen opsluiten. Voor de laatste groep is er goed nieuws. Het weer kun je niet controleren, maar de sfeer in huis en je omgeving wel. Lees hieronder hoe!

Geef jezelf een bloemetje

De eerste sneeuwklokjes, krokussen en narcissen hebben de kop al opgestoken. Dit lentegevoel kun je makkelijk zelf in huis halen. Haal eens een bosje bloemen op de markt of in de bloemenzaak of zet ze op het lijstje van je wekelijkse boodschappen. De meeste supermarkten verkopen ook mooie bloemen en jij hoeft niet extra naar buiten de kou in.

Kleed je alsof het al volop lente is

De winkels hangen alweer vol met de trends voor het voorjaar. De verkoopsters zeggen het ook “leuk kleurtje voor als de zon gaat schijnen.” Dat is zo, maar waarom niet ook voor nu? Het vergt wat combinatie-skills zodat je niet sterft van de kou in je gebloemde jurkje, maar daarvoor zijn maillots, vestjes en het aantrekken van laagjes uitgevonden. Ga er dus voor!

Laat je niet weerhouden

Een drankje doen op het terras, wandelen met je geliefde, vriendinnen of de hond. Ik hoor je denken “veel te koud!” Gelukkig hebben terrassen van tegenwoordig terrasverwarming en liggen er stapels dekentjes voor je klaar. En wat is er nou fijner dan lekker frisse lucht opsnuiven en met een kop thee of (nog beter!) warme chocolademelk op te warmen. Eenmaal thuis heb je echt een voldaan gevoel.

Hoe zorg jij ervoor dat je uit de winterdip komt?


Deel dit:

Geschreven door: Charlotte Penders - www.charming-stories.com

Charlotte Penders

Hi! Ik ben Charlotte. Schrijven is me met de paplepel ingegoten, ik schrijf ook zeker nog eens een boek. Vooralsnog houd ik me vooral bezig met journalistiek en het schrijven en redigeren van andermans schrijfsels via mijn bedrijf Charming Stories. Daarnaast werk ik parttime in de horeca en houd ik me bezig met muziek, toneel en andere creatieve uitspattingen. Veel ervaringen om met jullie te delen dus!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218162

Nieuwe leden

26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin