Je slaapkamer najaarsproof maken!

Home & Kitchen / 08 september 2018
Je slaapkamer najaarsproof maken!
Shutterstock
Nu het buiten weer wat natter en kouder wordt (en het zelfs alweer vroeger donker is), gaan we ons voorbereiden op de herfst en winter. Hoewel wij gek zijn op de zomer, heeft dit seizoen ook wel weer iets knus. Stiekem is het wel weer leuk om de dikke truien en kleedjes uit de kast te halen en te genieten van thee met speculaasjes. De nieuwe televisie programmering is deze week ook alweer begonnen dus we moeten er echt aan geloven.

Nieuw beddengoed

Oké, feitelijk kun je niks met 5 verschillende lakensets, maar het is echt een guilty pleasure van ons om nieuwe dekbedovertrekken te kopen! Zo gezellig, zelfs het bed verschonen wordt dan leuk! Eentje per jaar moet kunnen, toch?!

Gordijnen en rolluiken

Je slaapkamer kun je ook gezellig maken met mooie gordijnen en vitrages. Met rolgordijnen kun je je slaapkamer helemaal verduisteren, omdat je deze goed kunt laten aansluiten op de grootte van je raam. Met gordijnen kun je je slaapkamer juist weer gezellig maken, omdat je met leuke kleuren en eventueel patroontjes deze perfect kunt laten aansluiten op de rest van je slaapkamerinterieur!

Netflix bij de hand

Voor je relatie is het beter om geen televisie in de slaapkamer te hebben, maar het kan toch zo heerlijk zijn om vroeg je bed in te duiken met een goede serie, film of je favoriete programma?! Als je geen tv op je slaapkamer hebt of wilt, dan kun voor een keertje op een regenachtige avond natuurlijk ook op je laptop of iPad erbij pakken voor een tv-avondje in bed. Het geeft je wel echt het ultieme herfstgevoel!

Gadgets

Je slaapkamer kun je afstijlen met verschillende matchende gadgets. Denk hierbij aan kaarsen (gezellig voor de lange avonden op bed met een goed boek of je partner), geurstokjes, foto's, schilderijen en natuurlijk met diverse planten. De inrichting valt of staat daarnaast met de aan- of afwezigheid van rommel dus zorg verder voor goede kledinghangers of haakjes waar je je gedragen kleding aan kunt hangen en goede kasten voor je overige rommel. C'est ca! Wij wensen jou een fijne herfst toe!

Wil je helemaal in de knusse en huiselijke sfeer komen? Kijk dan even deze lieve plaatjes van een kat en hond die beste vrienden zijn!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

191948

Nieuwe leden

26-06-2019
26-06-2019
26-06-2019
26-06-2019

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin