Je eigen herfstschaal maken

Home & Kitchen / 12 november 2017
Je eigen herfstschaal maken
De zomerse dagen zijn echt voorbij en de wereld wordt prachtig gekleurd door de herfst. Tijd om de herfst ook naar binnen te brengen.

Hoe kan het beter door een mooie herfstschaal te maken voor op bijvoorbeeld de salontafel? Deze herfstschaal is heel budget en super makkelijk om te maken.

IMG_5882 copy

Wat heb je nodig?

♥ Een schaal

♥ Een mooie kaars of een waxinelichthouder

♥ Nep blaadjes (Xenos)

♥ Dennenappels (het bos of in Action)

♥ Besjes (Xenos)

♥ Paddenstoel lampjes (Action)

herfstschaal

herfstschaal

herfstschaal

herfstschaal

herfstschaal

Aan de slag!

Je begint met je kaars of waxinehouder. Dat wordt het middelpunt, dus die zet je in het midden van je schaal. De buitenkant van de schaal bedek je met de blaadjes. Het is niet erg als de binnenkant niet helemaal bedekt is. Die bedekken we namelijk in de volgende stap met de dennenappels.

De besjes geven een hele mooie kleur aan het geheel en die steek ik willekeurig tussen de dennenappels. Nu is het de kunst om de paddenstoel lampjes op een leuke manier tussen al de versiering te steken. Je ziet dat ik de batterij tegen de waxinelichthouder heb gezet. Die zie je niet, want die blijft mooi aan de achterkant. Zo kun je hem wel makkelijk aan en uit doen. In het donker ziet het er super leuk uit met de lampjes van de paddenstoelen en het kaarslicht dat door de gaatjes van de waxinelichthouder schijnt.

Laat de herfstsferen maar komen!


Deel dit:

Geschreven door: Claudia Warnar - www.vintagirie.com

Claudia Warnar

Hi, ik ben Claudia. Ik ben een student geneeskunde aan de Katholieke Universiteit in Leuven. Ik ben op jonge leeftijd naar België verhuisd om mijn droom achter na te gaan, dokter worden. Naast het menselijk lichaam heb ik nog meer passies. Ik houd van sporten, mijn familie en vrienden, samenwonen met mijn vriend en natuurlijk van schrijven. Ik vind het heel erg leuk om jullie te inspireren en te informeren met mijn artikels. Althans ik hoop dat ik jullie kan inspireren en informeren. Meer artikelen over fashion & haar vind je terug op www.vintagirie.com.

 Lees meer over deze blogger

Reacties (1)

Manon
Manon 11-11-2014 15:03

Dat ziet er echt heel erg leuk uit


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

211708

Nieuwe leden

20-02-2020
20-02-2020
20-02-2020
20-02-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum