Inspiratie voor je bruiloft

Home & Kitchen / 15 mei 2017
Inspiratie voor je bruiloft
Shutterstock
Het seizoen voor bruiloften is weer aangebroken, van de lente tot het einde van de zomer zijn de meeste bruiloften gepland. En als je nog niet helemaal weet hoe je de styling van je bruiloft aan zal pakken, heb ik alvast wat ideetjes verzameld om inspiratie op te doen.

Decoratie en aankleding

In de zomermaanden staan vaak de meeste bruiloften gepland. En groot gelijk, dan is de kans op mooi weer het grootst en kan je lekker buiten vertoeven en feesten. Vaak geef je je bruiloft een bepaald thema waarop alles aangepast en aangekleed is. Maar, hoe ga je het leuk aankleden? Huur je daar iemand voor in of ga je het zelf, evt. samen met vrienden en vriendinnen, doen?

Vooral als de bedoeling is dat je het zelf gaat doen, is het belangrijk om te kijken wat je wilt en om inspiratie op te doen. Misschien zie je wel wat leuke DIY's en kan je het gebruiken voor je bruiloft, uiteraard kan je overal te gekke afbeeldingen vinden, maar voor de trends van 2017 heb ik een selectie voor je gemaakt, kijk je mee?

decoratie-bruiloft-planten-hangen

bruiloft-lange-tafel-buiten

bedankjes-bruiloft

Prachtige plaatjes, toch? Wat vooral belangrijk is, zijn de bloemen, kleuren en materialen. Kies dus daarom een kleurenpalet dat past bij jullie en evt. het thema en zorg dat de materialen daar bij passen. Kijk eens op Pinterest voor meer inspiratie!


Deel dit:

Geschreven door: Kimberly Eijkemans - www.designaresse.nl

Kimberly Eijkemans

Kimberly Eijkemans, Interieurontwerper sinds 2012 met een passie voor interieur, styling en designmeubels. Deze passie is te zien en lezen op Designaresse. Daarnaast run ik ook nog een interieurontwerpbureau: Kimberly Eijkemans Interieuradvies.

Voor Vriendinnenonline wil ik jullie graag inspireren en op de hoogte houden van de laatste interieurtrends, nieuwtjes en DIY's. Hope you enjoy it!Lees meer over deze blogger


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Nieuwe leden

Manon
23-04-2018
Elly van Gaalen
23-04-2018
Annemiek
23-04-2018
Melissa
23-04-2018

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Volg ons op Instagram