Gered van het grofvuil!

Home & Kitchen / 16 juli 2019
Gered van het grofvuil!
Het voelt een beetje vreemd…maar toch doe ik het soms ‘iets meenemen van grofvuilplekken’. Mensen gooien echt heel veel goede spullen weg en nemen vaak niet eens de moeite om het naar de kringloop te brengen. Zonde toch!?

Dus als ik langs een grofvuilplek loop en ik zie iets wat te mooi is om in de vuilniswagen te belanden, dan stop ik. Herkennen jullie dat? Of ben ik de enige ‘gekkie’ die dit soort dingen doet?

Tweede leven

Tot nu toe heb ik zo toch enkele mooie items gered van de vuilniswagen en een tweede leven gegeven. Twee keer een houten kinderstoeltje en ook een industriële kruk. Vaak zijn de spullen wel een beetje beschadigd, kapot of soms erg vies. Maarja.. even poetsen of opschuren en soms een beetje oplappen en dan kan het vaak weer prima een ronde mee.

Het gebeurt mij ook weleens dat ik in de stad fiets en dat ik iets tofs zie liggen, maar geen tijd of mogelijkheid heb om het mee te nemen. Dan baal ik en hoop ik maar dat iemand anders het meeneemt en er nog plezier van heeft.

Koopje!

Ik word er blij van, ook maak ik anderen weer blij met een leuk koopje (als ik het verkoop via instagram/filius_selected), de straat blijft er schoner door en hergebruik is altijd beter dan verspillen toch!? Win win win dus. Op naar de volgende vondst!

Duurzaam

Mijn tip: ben je spullen zat en wil je ze wegdoen? Breng ze dan naar de kringloop, laat ze ophalen door een kringloop in de buurt of zet ze (gratis) op marktplaats. Iets meer moeite dan het grofvuil, maar wel zo duurzaam!

Oja, ik ben ook wel benieuwd… heb jij weleens wat van de straat meegenomen en wat is dan jouw mooiste vondst?


Deel dit:

Geschreven door: Rosanne Filius - www.filiusselected.com

Rosanne Filius

Hi! Ik ben Rosanne en mijn passie is interieur. Via mijn blogs vertel ik jullie graag meer over alles rondom het interieur. Ik ben fan van mix & match in huis en het combineren van oud (tweedehands) en nieuw. Ook ben ik gek op reizen en op Amsterdam Noord, waar ik met veel plezier woon, samen met mijn vriend en twee lieve katjes. Naast het bloggen voor vriendinnenonline kan je mijn 'selected' vintage items voor in jouw interieur vinden in mijn webshop filiusselected.comLees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

227978

Nieuwe leden

26-10-2020
25-10-2020
25-10-2020
25-10-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum