Zo kun je geld besparen met de inrichting van je huis

Home & Kitchen / 10 september 2017
Zo kun je geld besparen met de inrichting van je huis
Shutterstock
Je hebt net een nieuw huis en je wilt dit natuurlijk op een zo leuk mogelijke manier inrichten. Maar dat kost een hoop geld en eigenlijk heb je op dit moment even niet meer zoveel budget. Wij geven je tips hoe je geld kunt besparen bij het inrichten van je nieuwe huis.

Doe het zelf

Je denkt misschien dat je helemaal niet handig bent, maar je kan toch best een muurtje schilderen of een kastje in elkaar zetten? Probeer zoveel mogelijk zelf te doen in huis met behulp van vrienden en familie. Wedden dat er een superhandige oom is die zo leuke meubels in elkaar knutselt. Ook zijn er op Pinterest talloze ideetjes die je zelf kunt maken, zoek maar eens op 'diy closet' of 'diy wall'.

Goed nadenken

Denk goed na voordat je een muur bijvoorbeeld knal roze maakt. Vind je dat knalroze over 2 jaar ook nog zo mooi of wil je hem dan liever gewoon wit hebben? Ons advies is; ga eerst voor neutraal en als je eenmaal woont, gooi er dan een leuk kleurtje tegenaan. Je kunt een witte muur ook opvrolijken met leuke gekleurde posters of muurplanten.

Vintage en kunst

Wellicht denk jij; rommel! Maar kijk bijvoorbeeld eens bij je oma in huis of zij nog leuke antieke accessoires heeft, waarmee jij je huis kunt oppimpen. En wij denken dat als je oma lief aankijkt, dit niet heel duur hoeft te zijn. Of een bezoekje aan Marktplaats of de kringloopwinkel kan soms hele verrassende koopjes opleveren!

IKEA

Ja het zijn niet de leukste bouwpakketten, maar ze zijn wel super goedkoop en praktisch! Als je een meubel van de Ikea zelf nog even een ander kleurtje geeft of bijvoorbeeld voorziet van andere pootjes of wieltjes, dan is het net alsof je het zelf heb gemaakt. Lees ook dit grappige stuk even over gedachten die je hebt tijdens een Ikea bezoek.

Twee inboedels

Ga je samenwonen en hebben jullie beide een inboedel? Probeer deze inboedel dan met elkaar te matchen. Het zal vast niet helemaal lukken, maar met een beetje creativiteit en een nieuw likje verf moet je een heel eind komen.

Focus

Wat vind jij het belangrijkste? Dat de woonkamer er strak uitziet of dat je het nieuwste van het nieuwste bestek in de kast hebt liggen? Juist, focus je eerst op hetgeen wat iedereen ziet; dat is dus de woonkamer. Qua bestek kun je best even beginnen met het 64-delige Ikea basis pakket.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226540

Nieuwe leden

24-09-2020
24-09-2020
24-09-2020
24-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum