Fruitcombinaties voor een zomerse smoothie

Home & Kitchen / 13 mei 2020
Fruitcombinaties voor een zomerse smoothie
Shutterstock
De temperatuur is de afgelopen tijd flink omhoog geschoten, daarom heb ik voor jullie drie heerlijk, verfrissende smoothierecepten op een rijtje gezet om mee te verkoelen! TIP: snijd het fruit en doe dit in een diepvrieszakje, laat het een nachtje in de vriezer liggen voordat je er een smoothie mee gaat maken. Dan maak je een soort milkshake! Nommmmm!

1. Mango, Banaan & Limoen Smoothie

Schil een 1/2 mango en snijd dit in blokjes, snijd ook een halve banaan. Rasp een beetje groene schil van een limoen en pers een halve limoen uit. Doe dit allemaal in een blender en laat het even draaien. Voeg ongeveer 3-4 eetlepels magere yoghurt toe aan het fruitmengsel en laat de blender daarna weer draaien tot alles goed is vermengd! Voila!

2. Blauwe bessen & Banaan Smoothie

Doe 2 handjes (bevroren) blauwe bessen samen met een halve banaan (gesneden in plakjes) en 3-4 eetlepels Griekse- of magere yoghurt in een blender en laat deze draaien tot je een mooi glad mengsel overhoudt.

3. Frambozen- Munt Smoothie

Doe drie handjes (bevroren) frambozen in een blender samen met twee verse muntblaadjes. Voeg weer 3-4 eetlepels Griekse- of magere yoghurt toe. Mix it all up en dan ben je klaar!

Wat is jouw favoriete fruitshake?


Deel dit:

Geschreven door: Jolien van Brouwershaven - www.healthyfitjo.com

Jolien van Brouwershaven

Mijn naam is Jolien, krullenbol uit het Oosten van het land. Ik studeer een master Psychologie aan de Universiteit Twente en ik houd mij in mijn vrije tijd vooral bezig met mijn sport waterpolo, fitness en het bedenken en bereiden van gezonde gerechten. Sinds een aantal maanden ben ik een website begonnen om mijn recepten met anderen te delen. Op mijn website www.healthyfitjo.com vind je allerlei gezonde versies op niet zo’n gezonde recepten. ‘Healthy versions of fastfood’ noem ik ze ook wel. Ik zou het super leuk vinden als je eens een kijkje zou nemen op mijn website. Ook ben ik te vinden op Facebook en Instagram voor je dagelijkse fitness- & foodinspiratie!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

230518

Nieuwe leden

02-12-2020
02-12-2020
02-12-2020
02-12-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Online contact
25
Overijssel
Nieuw contact
5