Diane Schaub

Profielfoto

Sinds augustus 2013 deel ik op mijn blog Cuisine de Clementine gerechten die ik met liefde kook voor mijn vrienden en familie. Koken en eten is mijn grote passie dus ik praat, schrijf en droom er het liefst zoveel mogelijk over. Een blog leek me het perfecte excuus om dit nóg meer te kunnen doen! Ik ben een bewuste eter en geloof in koken en eten zoals mijn grootouders dat doen; met je hart, met verse, en het liefst lokale producten. Dat het belangrijk is om te weten wat je eet maar je er vooral ook van kan genieten! En ja, ik geloof ook in roomboter op zijn tijd en een glas goede rode wijn bij je eten. En Franse kaas. Maar alles in balans. Tijdens mijn huidige opleiding als Natuurvoedingsadviseur leer ik veel over de voordelen van gebalanceerde voeding voor je lichaam. Ik deel deze kennis graag met jullie aan de hand van mijn recepten. Ik wens jullie alvast veel kookplezier, en natuurlijk bon appétit!

www.cuisinedeclementine.wordpress.com