Je inrichting boosten met foto's aan de muur

Home & Kitchen / 20 november 2017
Je inrichting boosten met foto's aan de muur
Tegenwoordig maken we overal foto's van, terwijl deze vaak gewoon op je computer of telefoon blijven staan. Zonde, want het is juist zo leuk om hier iets mee te doen. Zeker met die ene bijzondere foto van vakantie of een ander speciaal moment. Wij geven je een aantal ideeën hoe je deze in je inrichting kunt verwerken.

Creatief met knijpers

Wat tegenwoordig helemaal trendy is, is je foto's aan knijpers te hangen. Dit kun je aan een koord over de hele lengte van je kamer hangen of bijvoorbeeld aan een metalen memobord. Deze zijn op veel plekken verkrijgbaar, bijvoorbeeld bij de Xenos. Je kunt er naast de foto's ook andere dingen tussen hangen zoals inspirerende artikelen of ontvangen kaartjes.

Verwisselbaar doek

Wij kwamen deze verwisselbare doeken tegen en hadden er zelf nog niet eerder van gehoord. Het concept is super leuk, zeker als je je kamer het liefst regelmatig een nieuwe look wilt geven. Bij Wallstars koop je een aluminium frame met daarin een foto op textiel. Dit kan een foto van jezelf of uit hun collectie zijn. Als je het zat bent kun je het doek er in een handomdraai uithalen en er een nieuwe inzetten, hoe handig is dat?!

Mooie lijsten

Natuurlijk kun je foto's ook ophangen in mooie lijsten, lekker vertrouwd en altijd goed. De type lijsten kun je aanpassen op de rest van je interieur, van modern tot brocante. Het rangschikken van de lijsten kun je ook helemaal naar wens doen, lekker speels zoals onderstaande foto of juist mooi recht uitgelijnd. De keuze is aan jou.

fotolijst-muur

Fotobehang

Ben jij al bekend met fotobehang? Daarmee kun je een hele leuke en originele sfeer creëren en van een lege muur het middelpunt van je huis maken. Op VT wonen hebben ze prachige voorbeelden staan.

Professionele foto's

Ben je zelf niet zo'n uitblinker in fotograferen, maar houd je wel van mooie foto's in je inrichting? Dan kun je er ook voor kiezen om foto's van een professional aan te schaffen. Mooie wanddecoratie kun je in galeries kopen of bijvoorbeeld een repro in de vorm van een canvas. Een super mooie oplossing en het geeft je huiskamer gelijk een enorme boost.

Vraagje: Heb jij veel foto's in huis?


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

197720

Nieuwe leden

22-08-2019
22-08-2019
22-08-2019
22-08-2019

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin