Zelfmaak ideetjes inrichting: Je favoriete quote op banner

Home & Kitchen / 22 januari 2018
Zelfmaak ideetjes inrichting: Je favoriete quote op banner
Wi jij je inrichting nog wat leuker maken en ben je gek op leuke zelfmaak ideetjes? Dan moet je deze zeker even zien! Je kunt namelijk met je favoriete quote aan de slag en mooie quotes zijn tegenwoordig populairder dan ooit tevoren. Kijk je even mee hoe je zo'n leuke banner kunt maken?!

Benodigdheden:

  • Stukje katoenen stof (of een ander stof)
  • Textielverf
  • Schaar
  • Stempels
  • Verfkwast
  • Ikea Bumerang broekhanger

Aan de slag!

1. Knip de stof op maat, houd de breedte aan van de broekhanger + 1 cm marge aan alle kanten (als zoom). Mijn stof knipte ik tot een breedte van 28 cm en een lengte van 35 cm (dit is inclusief de 1 cm marge). Vouw de extra marge om zodat je een zoom aan alle zijkanten krijgt die je kunt vast spelden.

2. Kies een favoriete quote, ik koos voor een quote van Edwin Elliot (die ik eigenlijk alleen ken van die quote.). Schrijf het van tevoren eerst even uit, zodat je een referentie hebt voor de letters. Verf met de kwast de verf op de stempels en stempelen maar!

3. Naai aan alle kanten de zoom vast. Schuif de stof in de broekhanger, en je bent klaar!

banner-maken-quote

Extra tip

Onthoud bij het stempelen, practise makes perfect. De eerste keren heb ik op een paar stukjes stof geoefend; hoe hard moet je drukken op de stempel, hoeveel verf moet er op enz. Je hebt het zó onder de knie, en geloof me. Je bent niet meer te stoppen! Veel stempelplezier!

xx Shifra

P.s. Je kunt het katoen ook vervangen door papier! Hangt ook heel erg leuk in deze hanger, en doordat het zo snel klaar is, kun je makkelijk de quote afwisselen!Deel dit:

Geschreven door: Shifra Jumelet - www.acupoflife.nl

Shifra Jumelet

Hoi, Ik ben Shifra! En ik neem je graag mee in de wondere wereld van DIY en crafts! Dat doe ik niet alleen hier op vriendenonline, maar ook mijn eigen blog www.acupoflife.nl. Ik deel voornamelijk DIY-projecten, maar ook recepten en andere inspirerende artikelen (en video’s!). Ik geloof erin dat alles om je heen zelf te maken is en dat dát de leukste dingen in het leven zijn. Liefs! ShifraLees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

179148

Nieuwe leden

23-02-2019
23-02-2019
23-02-2019
23-02-2019

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin