De nieuwe PS 2014 collectie van de IKEA!

Home & Kitchen / 13 juni 2014
De nieuwe PS 2014 collectie van de IKEA!
Shutterstock
IKEA heeft 20 topontwerpers van over de hele wereld gevraagd om mooie ontwerpen te maken voor de nieuwe PS 2014 collectie. Het thema is ‘on the move’ en is speciaal bedoelt voor het leven op een kleine oppervlakten.

Niclas Karlsson, Country sales manager van IKEA Nederland, zei hier het volgende over:

“Deze collectie is gemaakt voor het leven in de stad. Jonge stedelingen hebben vaak minder ruimte tot hun beschikking en verhuizen vaker. We hebben een groot wereldwijd onderzoek** verricht om hun wensen en manier van leven in kaart te brengen. Hieruit blijkt onder andere dat 59 procent elke centimeter in huis efficiënt moet benutten. Daarnaast heeft 62 procent geen designproducten in huis, omdat dit te duur is. Met de PS collectie laten we zien dat hoogwaardig design ook betaalbaar kan zijn en helpen we mensen om optimaal gebruik te maken van hun ruimte”.

Hieronder zie je nog meer resultaten van het onderzoek. Kloppen deze statistieken ook voor jou?

ikea


Deel dit:

Geschreven door: Aukje Rijpma - www.stedsk.nl

Aukje Rijpma

Mijn naam is Aukje Rijpma. Naast het bloggen op vriendinnenonline heb ik mijn eigen interieurontwerpbureau genaamd STEDSK www.stedsk.nl. Ik adviseer en ontwerp mooie interieurs voor particulier en zakelijk. Aan huis, maar ook online (voor wanneer je niet in het noorden van het land woont). Daarnaast ben ik bezig met het opzetten van een webshop.Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

209050

Nieuwe leden

18-01-2020
17-01-2020
17-01-2020
17-01-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel