Creatief: kerst dieren maken

Home & Kitchen / 17 december 2019
Creatief: kerst dieren maken
Hoe leuk zijn deze dieren voor kerst? Bijvoorbeeld als decoratie in huis of bij de dinertafel. En het leukste is, je kunt ze zelf knutselen. Wij vertellen je in een paar stappen hoe je dit kunt doen!

Benodigdheden:

  • Plastic dieren (vaak in een set te koop bij bijvoorbeeld Hema of Intertoys)
  • Kwast
  • Grondverf
  • Witte verf (spuitbus)
  • Takjes uit de tuin
  • Rode verf of rode glitters

Aan de slag:

Kies de dieren uit die je wilt gebruiken voor deze leuke Do It Yourself (DIY). Wij hebben voor de giraffe en een leeuw gekozen, maar dit kan natuurlijk van alles zijn. Zet deze in de grondverf, zodat de 'echte' verf daarna beter blijft zitten. Laat goed drogen, het beste kun je hier een nachtje overheen laten gaan.

knutselen-plastic-dieren

Stap 2:

Als de grondverf droog is kun je de dieren over spuiten met witte verf. De takjes die je in gevonden hebt kun je een beetje in de juiste vorm 'breken', zodat er mooie hoorn ontstaan. Deze kun je ook wit maken met een spuitbus of verf. Als de verf droog is dan kun je de hoorns met secondelijm of een lijmpistool op het hoofd plakken. Maak tot slot het neusje rood met rode verf of door lijm op de neus te druppelen en de rode glitters erop te plakken. En klaar ben je!

lion-giraffe-christmas-diy

Ook leuk!

Geef jij deze kerst een cadeaubon of geld cadeau? Dan kun je deze in een klein doosje stoppen en op de rug van de beesten bevestigen met dit gezellige rood/witte touw (bijvoorbeeld verkrijgbaar bij de AH). Dit kun je natuurlijk ook op een ander moment van het jaar op deze manier cadeau geven, dan laat je de hoorns gewoon achterwege.

money-present-wrapping

Fijne kerst! XxX


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

259974

Nieuwe leden

25-01-2021
25-01-2021
24-01-2021
24-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin