ZELFMAKEN; Gezellig samen thuis - houten hartjes

Home & Kitchen / 22 januari 2020
ZELFMAKEN; Gezellig samen thuis - houten hartjes
KarinJoan.nl
Eigen teksten wrijven op hout?! Ja! dat kan heel makkelijk met een transfermarker! Daarmee heb je binnen enkele tellen een tekst overgebracht op hout (werkt ook op papier, stof en klei!)

Houten hartje maken met Transfermarker

Buiten is het nat en er waait een stevige wind. Gelukkig ben je al bijna bij de voordeur, snel de sleutel in het slot. De warmte van thuis verwelkomt je met een zachte omhelzing. Blijf vanavond maar lekker thuis, even helemaal niets! En laat het buiten maar lekker herfst zijn: wij zijn Gezellig samen Thuis.

Dat is een beetje het idee dat ik kreeg bij deze tekst. Ik schreef het met waterverf en een nonchalant penseel op de achterkant van een rol behang. Nu laat ik jou in dit blog zien hoe je het in een paar tellen op een houten hartje krijgt met de Transfermarker.

gezellig-samen-thuis

Experimenteren met vormen en tekst

Om deze techniek uit te voeren, gebruik ik houten harten hangertjes die ik kocht bij de Action. Maar houten ornamentjes zijn in deze periode op vele plekken te vinden in allerlei vormen: sterren, kerstbomen, engeltjes, hertjes noem maar op! Ik koos echter voor een hartje, omdat ik dat zo goed vond passen bij deze tekst.
Ook kun je uiteraard kiezen voor een andere tekst. Denk bijvoorbeeld aan de naam van een kindje, een beroemde uitspraak van opa, of de tekst van een lied. Eigenlijk kun je elke tekst uittypen op de computer en met deze techniek op een houten ornamentje krijgen. Zo kun je wel heel speciale en super-persoonlijke sint- en kerst-cadeautjes maken.
hartje-kerst

Hoe werkt het?

  1. Om deze techniek uit te voeren, heb je een geprinte tekst nodig op papier in spiegelbeeld. Deze tekst moet met toner geprint zijn. De meeste mensen hebben thuis een inkjetprinter staan, in dat geval moet je het printje even kopiëren, bijvoorbeeld in de supermarkt. Een laserprinter is wel direct geschikt.
  2. Knip de tekst uit en plak deze met schilderstape ondersteboven op het houten hartje met de printzijde op het hout.
  3. Ga met de Transfermarker over de achterzijde van de print heen. Alsof het magie is, wordt de print meteen zichtbaar door het papier heen. Dat is handig, want nu weet je precies waar je moet wrijven.
  4. En dat is precies de bedoeling: wrijf met aardig wat druk over de print heen om de print over te brengen op het hout. Gebruik voor dat wrijven de zijkant van een lepel oid.
transfermarker

Tot slot

Nu komt het leukste: Verwijder de print van het hartje en je onthult een hele mooie afdruk op het hout! Het effect is als bij een stempel: het is niet altijd helemaal perfect en dat geeft een mooi karakter aan de print. Je kunt het overal aanhangen, zoals in de auto, aan de kerstboom of ergens anders in huis.
hartje-printen-tekst

Details toevoegen

Wil je het nog meer eigen maken? Dan kun je bijvoorbeeld een stippellijntje langs het randje van het hartje tekenen. Dat geeft een afgewerkt effect. Rijg een koordje door het gaatje en klaar is jouw 'Gezellig samen Thuis' hartje.
houten-hartje-maken

Nog meer zelf maken!

Met dezelfde techniek en tekst maakte ik ook deze woonkussen voor kerst. Eigenlijk gaat dat op dezelfde manier als bij de hartjes, alleen is het groter. Binnenkort komt dit project met gratis download op mijn eigen blog. Wil jij ook kussens maken, kijk dan hier hoe ik een gehaakte kussen maakte, zonder te hoeven naaien.

Video: Houten hartje maken

Kijk hieronder hoe je het houten hartje kunt maken een overzichtelijke video.

Ik wens je heel veel zelfmaakplezier! Geniet van alles wat je dierbaar is en maak iets moois.
Hartelijke groetjes,
Karin Joan

Deel dit:

Geschreven door: Karin Joan - www.karinjoan.nl

Karin Joan

Hoi! Mijn naam is Karin Joan. Ik ontwerp graag ZELFMAAK projecten en technieken en deel deze heel graag met jou in video's en sfeervolle foto's. Ik werk met allerlei media zoals papier, klei, verf en stof en doe ook graag make-overs van kringloopvondsten.  Ik vind het superleuk om te connecten met iedereen die ZELFMAKEN leuk vindt. Heb jij ook ZELFMAAKdingetjes op internet staan? laat dan zeker een linkje achter, dan kom ik graag een keer kijken! Wil je meer zien van wat ik maak? Al mijn projecten vind je op mijn blog: www.KarinJoan.nlLees meer over deze blogger

Reacties (166)

jessica
jessica 27-10-2014 09:02

Wouw wat leuk om te doen ga het zeker proberen

Monique
Monique 27-10-2014 09:05

Wil ik heel graag winnen om mooie borden te maken!! Heel gaaf!

Pamela
Pamela 27-10-2014 09:07

ik heb hem gedeeld en zou het erg gaaf vinden om hem te winnen ik zou er dan ook houten sterren met een tekst mee maken en die als kerstwens aan iedereeen geven I.p.v. Kerstkaarten

feestvoornop
feestvoornop 27-10-2014 09:08

Ik zou het gaan gebruiken voorbij de cadeaupakketten voor feestvoornop. Ik maak deze voor gezinnen die het vermogen niet hebben om voor hun kinderen cadeaus te kopen met Sint, kerst en verjaardagen. Het zou super zijn dat ik iets extra's zou kunnen maken om het nog fijnere dagen te geven!.

zie ook feestvoornop.webklik.nl

Authum
Authum 27-10-2014 09:10

Ook dit jaar trekken wij lootjes voor Sinterkerst&nieuw. Graag wil ik voor mijn vriendinnetje leuke hangers maken voor de kerstboom. Deze transfermarker zak daarbij goed van pas komen! Ik ga jullie delen via twitter en Facebook. Zou super zijn om hem te winnen!!

Cindy
Cindy 27-10-2014 09:10

Dit is zo gaaf: mijn handen jeuken om cadeau labels te maken, kussenhoesjes, canvassen, etiketten enz!

Hennie
Hennie 27-10-2014 09:11

wat leuk zeg een echte aanrader

de bezige bij
de bezige bij 27-10-2014 09:12

ik zou deze transfermarker heel graag willen winnen, makkelijk ook voor op de vakantie mee te nemen en daar bezig te zijn.

de bezige bij
de bezige bij 27-10-2014 09:12

ik zou deze transfermarker heel graag willen winnen, makkelijk ook voor op de vakantie mee te nemen en daar bezig te zijn.

Elvira
Elvira 27-10-2014 09:16

Echt veel makkelijker zo, scheelt zo veel tijd.

Karin
Karin 27-10-2014 09:16

Prachtig! Hiermee kan je alle kadootjes eigen maken. Dit maakt het echt speciaal voor allerlei feesten en verjaardagen, maar ook voor eigen creaties, een persoonlijk iets ervan maken

Wendy Versteegh
Wendy Versteegh 27-10-2014 09:16

Onze dochter is geboren op 5 december, ons cadeautje na vijf jaar ziekenhuis en uiteindelijk IVF.
Dit jaar wordt ze 5 jaar. Elk jaar maak ik haar feestje bijzonder zonder Sint en Piet, daar kan ik deze pen goed bij gebruiken (oa sweet table). Natuurlijk vieren we ook Sinterklaas en ook voor die aankleding zou deze pen mooi van pas komen!

Lonneke
Lonneke 27-10-2014 09:18

Wauw!! Dat werkt makkelijk!! Hiermee zou ik eindelijk onze namen in een mooi net lettertype op onze deurkrans kunnen maken!!

Samira
Samira 27-10-2014 09:19

Keie leuk, ik wil zo graag een klein gedicht voor mn zieke vader maken op hout 😍

Vera
Vera 27-10-2014 09:20

Heel leuk!! Da wil ik ook graag doen!

marjelle
marjelle 27-10-2014 09:23

Oh wat geweldig!!
Als de kindjes s' avonds op bed liggen mag ik graag knutselen.
van alles maak ik tekstborden hartjes sterretjes met tekst alleen de manier ik het doe is een enorm kwestie vam geduld en tijd dus je krijgt nooit iets in een avondje af. Deze transfermarker zou het een stuk leuker worden!

Daisy
Daisy 27-10-2014 09:24

Hallo,
Ik ben Daisy.
Ik zou heel graag de transfermarker willen winnen!
De transfermarker wil ik graag winnen omdat ik een verjaardagskalender wil maken met de hartjes waarop u de tekst overzet. Hier wil ik dan de maanden op zetten, maar ik zit al een aantal weken te dubben hoe ik de tekst mooi op deze hartjes krijg.
Als ik uw techniek zie wordt het verzetten van de tekst heel mooi!
Daarom zou ik heel blij zijn met de transfermarker!!

Daisy
Daisy 27-10-2014 09:25

Tevens heb ik dit artikel gedeeld op facebook en pinterest.

Willeke
Willeke 27-10-2014 09:27

Lijkt mij ook superleuk met zwartwit foto's.

Thera
Thera 27-10-2014 09:28

Gaaf ik wil heel graag meedoen....heb wel veel ideeen om het te gebruiken....

jr
jr 27-10-2014 09:29

Een geweldig apparaat voor mijn hobby.

Gerda
Gerda 27-10-2014 09:30

Waarom winnen ? Ik heb er 1 en het is zooooooo super leuk en eenvoudig en veelzijdig dat hij bijna leeg is en de pakjestijd moet er nog aankomen.

jolanda v Aggelen
jolanda v Aggelen 27-10-2014 09:30

Wat super leuk!! ik zou er een leuk naambordje van maken voor mijn jongens op hun slaapkamerdeur. geweldig dit!!

Michelle
Michelle 27-10-2014 09:31

Ooh ik zou graag willen winnen. Ik wil graag zelf "kerstballen" maken. Lijkt me veel leuker dan die "gewone" kerstballen. Keer wat anders!

charita
charita 27-10-2014 09:35

Hallo,

Wat zou het gaaf zijn om dit te winnen. Ik zie nu al alle blije gezichten. Ze zouden het geweldig vinden om een hartje of een ster enz. Cadeau te krijgen... Deze ga ik ook cker delen op facebook!!!

Elita Netten
Elita Netten 27-10-2014 09:38

Ik zou deze graag willen voor een tekst bord te maken voor mijn kleinkinderen

Nathalie
Nathalie 27-10-2014 09:41

Wat ontzettend leuk ! Ik vind het eerlijk om te knutselen, gewoon wat tijd voor jezelf in een drukke week. Zou deze heel graag winnen.

sabine kleine
sabine kleine 27-10-2014 09:42

Lijkt me Leuk kan ik verder met mijn Hobbys.

Jantje
Jantje 27-10-2014 09:43

Ik zou deze graag willen winnen voor mijn werk, mensen met een beperking.

Jantje
Jantje 27-10-2014 09:45

Ik heb dit gedeeld op mijn tijdlijn.

linda
linda 27-10-2014 09:49

Wow.. dat is leuk.. vind al die crea ideetjes kei leuk! Ben er alleen niet altijd even goed in zeg maar.. maar dit moet zelfs mij lukken!! Wat leuk zeg. Ook voor persoonlijke cadeau's te maken. Zou t super leuk vinden om deze te winnen..
Groetjes lin

sanne
sanne 27-10-2014 09:49

Jaaaa super leuk!! Ik maak er graag houten huisjes van met mooie teksten erop :-) en natuurlijk om cadeautjes echt persoonlijk te maken!! Mijn complimenten voor jouw leuke blog en duidelijke filmpjes :-)

Mariska Willemsen
Mariska Willemsen 27-10-2014 09:50

Super om hiermee kerst attenties te maken voor de meiden uit mijn team. Een mooi gepersonaliseerd cadeau. Ik ga het absoluut delen op Facebook, Twitter en pinterest! Nu in spanning afwachten.

maaike van zwam
maaike van zwam 27-10-2014 09:52

Vind het leuk om te maken ben net nieuw dus wil er wel wat meer van weten hoe je dat doet.gr maaike

sonny
sonny 27-10-2014 09:54

Hoi super leuk
had nog wel vraag wat is die transfermaker ????

connie
connie 27-10-2014 09:55

wat niet zou alles voorzien van tekst die het nu met mod podge dit ook al eens gebruikek t met alcohol dit gaat vat Veel makkelijker! !

Eva Marie
Eva Marie 27-10-2014 09:55

Ik ga maken; voor al mn dierbare n persoonlijke tekst op prachtig stuk hout. Echt te leuk dit!!!

Miranda
Miranda 27-10-2014 09:56

Wat leuk! Krijg de kriebels om er mee te beginnen!
Wil het proberen op een setje tafeltjes...

Marietje
Marietje 27-10-2014 09:56

Met een leuk creatief stukje "gereedschap" als de transfermarker, zou ik heerlijk relaxen en even het hoofd leegmaken door er mooie, persoonlijke kadootjes mee te maken en dan de blij verraste gezichten van de ontvangers te zien.

Jojanneke
Jojanneke 27-10-2014 09:57

Gedeeld op Facebook en Twitter. Pinterest zag ik geen knopje voor.... Wil deze supergraag winnen!!!

IAB
IAB 27-10-2014 09:57

Wat ontzettend leuk! Ik zou hier vele toepassingen voor kunnen vinden. Voor mijn werk logo's, teksten etc plaatsen op zaken die anders toch wat ingewikkelder zijn om mooi te doen. Denk aan kasten, muren etc. Voor mezelf privé zie ik vooral toepassingen in de decoratieve sfeer: naambordjes op deuren, tekst op de traptreden, op een leuke manier de naam van de kinderen in kleding zetten, cadeau's personaliseren, een andere manier van muurstickers maken... Waar kan ik de markers kopen?

Lydia Amirkhan
Lydia Amirkhan 27-10-2014 10:08

ik zou het setje graag willen winnen en er dan een cadeautje van maken voor mensen die niet veel te besteden hebben.

Petra
Petra 27-10-2014 10:08

wauw gaaf wat ik ermee zou willen doen is een leuke tekst op mijn witte rolgordijn willen transsferen, ik liep al heel lang met het idee maar wist niet hoe ik dat moest doen, dit zou geweldig zijn en een leuke verjaardagskadoo

silvia
silvia 27-10-2014 10:08

Prachtig!

monique vd wallen
monique vd wallen 27-10-2014 10:09

Ik zou de set gebruiken om samen met een vriendin lekker bij een kopje thee samen bezig te zijn

patricia
patricia 27-10-2014 10:18

Wow gaaf. . Dat lijkt me heel gaaf om te gebruiken ;)

Sandra
Sandra 27-10-2014 10:20

waar kan ik een hele doos kopen?

Albertje
Albertje 27-10-2014 10:20

Super gaaf, zou er graag èèn willen winnen......

Regina
Regina 27-10-2014 10:23

Wow, mooie persoonlijke kadootjes maken om weg te geven en natuurlijk ook voor ons eigen huisje leuke dingen maken! :-)

tiny
tiny 27-10-2014 10:23

zou graag willen winnen we zijn al 3 jaar bezig voor een ghana project www.dopcc.webklik.nl

tiny
tiny 27-10-2014 10:24

zou graag willen winnen we zijn al 3 jaar bezig voor een ghana project www.dopcc.webklik.nl

eliza
eliza 27-10-2014 10:24

Lijkt mij super leuk om aan te beginnen.

eliza
eliza 27-10-2014 10:24

Lijkt mij super leuk om aan te beginnen.

Anique
Anique 27-10-2014 10:26

Zou graag willen winnen!! Lijkt me leuk!!

gea
gea 27-10-2014 10:42

wow wat gaaf kan er niets meer mis gaan

Elly
Elly 27-10-2014 10:48

Zou verrassend blij zijn als ik dat zou winnen, aangezien ik een low budget heb kan ik voor andere een mooi cadeautje maken wat weinig kost en harstikke mooi is, ik houd dan geld over en andere zijn er blij mee, dus allemaal blij :)
Ik wacht af met spanning

g kersten
g kersten 27-10-2014 10:56

lijkt me fantasties om het ook te proberen

Nia
Nia 27-10-2014 11:03

Wauw, dat ziet er erg gaaf uit zeg. En makkelijk om het zelf te gaan maken, met de teksten die je persoonlijk aanspreken. Ik kom heel graag in aanmerking voor de speciale marker om te winnen!

Felicity Beemsterboer
Felicity Beemsterboer 27-10-2014 11:10

Ik zou erg graag zo'n pen winnen. Ik borduur namelijk kralen op canvas doek en zou werkelijk de ideale oplossing zijn om mn patronen erop te krijgen

anne
anne 27-10-2014 11:12

Wat ontzettend gaaf!! Ik zou er bedankjes van maken voor onze bruiloft!

anne-mieke lijten-knoppers
anne-mieke lijten-knoppers 27-10-2014 11:13

da zal makkelijk zijn voor mijn ik doe graag dingen maar het is niet zo makkelijk ik zit heel de dag thuis heb en spierziekten dus als ik dit win kan k ook zelf leuken dingen maken voor de kerst wand dat kan ik ook mijn pijn een keer vergeten als ik bezig ben dit zal dus voor mijn een uit komst zijn lijk me erg leuk om te doen

kelly
kelly 27-10-2014 11:13

hoi,
ik zou heeel graag zo transfermarker willen
winnen... zo kan ik voor
mijn oma een hartje
maken met de tekst die
ze zoo graag wil! en dan heb ik hem niet
gevonden maar ook nog eens zelf gemaakt!!
ik zou hier hel nlij van worden!

christel
christel 27-10-2014 11:29

En ook hier doe ik nog eens een poging; zou het graag winnen!

katy malone
katy malone 27-10-2014 11:34

Ik zOu het gebruiken om Met mijn cliënten deze dingen te maken op de dagbesteding.

linda
linda 27-10-2014 11:41

Super leuk

fabienne
fabienne 27-10-2014 11:58

Wat gaaf en vooral 10x makkelijker dan de rul techniek. Ik ben activiteiten begeleider in de verslavingszorg en deze marker kan mij enorm goed helpen materiaal en dus kosten te besparen aangezien we dan geen transferlijm of gesso hoeven te gebruiken maar alleen het printje en de marker. Ik zou er graag een willen!

Maaike van den Berg
Maaike van den Berg 27-10-2014 12:11

super tof! ik doe graag mee!!

Wilma Huizinga
Wilma Huizinga 27-10-2014 12:14

Ik zou er een leuk naambordje mee maken want nu weet niemand bij wie ze aanbellen. En leuke kadootjes maken natuurlijk want dat is veel persoonlijker als iets kopen!

Sandra
Sandra 27-10-2014 12:24

Wohhhhhh wat gaaf!!!! Hier kan ik wel mee uit de voeten
Om mooie dierbare dingen te maken voor mezelf maar ook voor lieve mensen om mij heen

mariola
mariola 27-10-2014 12:29

Voor kids om hun naam op b.v hun tas te maken, dan kun je er tenminste iets leuks van maken....lijkt me ideaal voor ouders met jonge kids..:-)

andrea hof
andrea hof 27-10-2014 12:41

wat geweldig !!
super leuk wat zou ik dan met al mijn knutsel ideeen uit de voeten kunn en.

Anneke
Anneke 27-10-2014 12:43

Hoi,
Ik kijk al een poosje mee over de transfermarker en vind het een heel mooie techniek om je eigen gemaakte dingen nog een persoonlijke tint mee te geven hierdoor. Zou heb dan ook heel graag willen winnen.

Brenda
Brenda 27-10-2014 12:57

Ik zou heel graag de transfermarker willen winnen, zodat ik mijn hobby verder uit kan breiden. Ik doe nu teksten rullen maar ben er niet tevreden over en veel werk. Door mn chronische ziekte werken mn handen niet altijd mee. Dit is voor mij de ideale oplossing. Super!!!

Angelique
Angelique 27-10-2014 13:32

Wat leuk en gezellig om te maken zeg! Ook erg leuk voor mijn dochter die graag knutselt. Dit gaat ons huis en van familie leuk versieren met de feestdagen.. Ik ga het ook op facebook delen.

Esther
Esther 27-10-2014 13:57

ooh wat leuk zeg. ik zou er de afscheidscadeautjes voor de leerkrachten van maken. Mijn dochter zit nu in groep 8. Ik vind dit nou een echt orgineel cadeau idee.
Zet deze link gelijk ook even op mijn fb, dan kunnen meer mensen deze tip lezen!
Helemaal super dit

Rolien Wever
Rolien Wever 27-10-2014 14:11

Ik zou allemaal lieve berichtjes op kerstballen of kerststerren maken voor mijn overleden dochter...en dan deze in de boom hangen...

Bianca
Bianca 27-10-2014 15:01

Alle soorten houtjes al verzameld nu nog een marker 😁

diana
diana 27-10-2014 15:09

Zal van die tekstborden gaan maken op canvas

Yvonne
Yvonne 27-10-2014 15:14

Deze zou ik supergraag willen winnen, want vindt het erg leuk om zulke dingen te maken, misschien kan ik dan evt. ook wat maken voor de weggeefwinkel waar ik medebeheerder van ben. Vooral voor de kerst, superleuk!

Maris
Maris 27-10-2014 16:15

Hoi Karin
Wat ontzettend leuk wat je hebt neergezet en je ideeën deeld. Ik ben zelf moeder van een zoon en zeer creatief ik maak foto op hout en rull me gekkkk heb geen vingerafdruk meer over haha. Dus dit is de beste gaaafste uitvinding hoe top is dit om te winnen. Dan ben ik je dankbaar. Teksten zo makkelijk op hout. Geweldig.
Hoop mee.
Lieve groet Maris. 36 jaar.

marina koolhof
marina koolhof 27-10-2014 16:36

Ik wil deze set heel graag gaan gebruiken om samen met mijn dochter creatief bezig te zijn.ipv voor de televisie of computer te hangen.de donkere dagen komen er weer aan,dus kom maar op!!

Elly
Elly 27-10-2014 17:22

Gedeeld op mijn Facebook! Ik zou graag willen winnen om het te gebruiken voor kleine cadeautjes of labels bij een cadeautje. Heb niet veel te verteren maar vindt t leuk om mensen iets leuks te geven, om er net even wat meer aandacht aan te geven en zo te delen.

De Pauw Veronique
De Pauw Veronique 27-10-2014 17:42

Hoi,
Ben een zeer creatief persoon. Ik doe hotfix , ontwerp tahirts met verf en glitters. Nu ben ik heel benieuwd naar dit project dat ik heel graag wil winnen om zo mijn creativiteit nog verder uit te bereiden ! Ik kijk ernaar uit :)))

Hilde
Hilde 27-10-2014 18:57

Ik wil hem net als alle andere ook graag winnen. Zelf zou ik hem gebruiken om teksten op een schilderij te zetten. Ben benieuwd of dat gaat lukken maar denk het wel

monique veenstra
monique veenstra 27-10-2014 18:57

ik zou het gaan gebruiken voor een mooi bord bij de deur en om foto's van onze zoon op hout te maken en opa's en oma's te verrassen. gedeeld via facebook en twitter en google

Jolanda
Jolanda 27-10-2014 19:15

Ik zou het gaan gebruiken om mooie tekst te maken voor mijn gehandicapte zus op haar kamer .

Stieneke
Stieneke 27-10-2014 19:18

whow, geweldig idee om Sint- en Kerstcadeautjes mee te maken!

Miranda
Miranda 27-10-2014 19:42

het lijkt me prachtig om op canvasborden mooie teksten te schrijven

Anneke
Anneke 27-10-2014 20:36

Ik heb vorig jaar de traditie ingevoerd om voor oma van beide kleindochters een kerstornamentje te kopen/maken. Oma is net na de goedheiligman jarig en nog voor de kerst. Wat zou het geweldig zijn om met mijn meiden een zelfgemaakt transferornamentje te maken! Ik maak heel graag kans!

Annemieke
Annemieke 27-10-2014 21:09

Wauw!wat een uitkomst..heb al heel lang leuke ideeën in m'n hoofd,maar nog niet uitgevoerd,want ik wist niet hoe..Nu dus wel!

jacqueline
jacqueline 27-10-2014 21:24

Wauw wat een geweldige marker!!!
lijkt mij tof om met de kids van de klas persoonlijke kerstgroeten te maken, maar ook zelf leuke dingen mee te maken

Loes
Loes 27-10-2014 21:25

Ik heb het gedeeld en ik zou de transfermarker graag willen gebruiken voor spulletjes voor in mijn nieuwe huis!

Erna
Erna 27-10-2014 21:27

ik zou op de hartjes de namen van onze kleindochters willen zetten

Elly
Elly 27-10-2014 21:39

wil het graag een keer proberen en dan voor mijn houten kerstboom die we vorig jaar hebben gemaakt niet houten hangers met tekst erin. Lijkt me geweldig.

Desiree
Desiree 27-10-2014 21:39

Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter want zij is al heel tijdje gek op deze transfermarker en ze ivindt je filmpjes super leuk!

carla kerver
carla kerver 27-10-2014 21:50

Zo dit is echt waanzinnig gaaf wij maken dagelijks decoraties zou niet misstaan als wij een workshop geven

Lianne Haandrikman
Lianne Haandrikman 27-10-2014 21:58

Wauw.. super handig! Ik zou een houten bord willen maken met de favoriete uitspraak van mijn opa. Hij is op 30 oktober 1 jaar overleden. Zijn uitspraak: T' is nog nooit zo donker west, of het word wel weer licht. Dat stast natuurlijk niet snel op een standaard bord.

Lianne Haandrikman
Lianne Haandrikman 27-10-2014 22:00

Wauw.. super handig! Ik zou een houten bord willen maken met de favoriete uitspraak van mijn opa. Hij is op 30 oktober 1 jaar overleden. Zijn uitspraak: T' is nog nooit zo donker west, of het word wel weer licht. Dat stast natuurlijk niet snel op een standaard bord.
Gedeeld op Facebook

Matja
Matja 27-10-2014 22:09

Ik wil op mijn werk met de psygiatrische patiënten een mooi zelfmaak artikel maken rond de kerst!

Anita
Anita 27-10-2014 22:30

Een goede avond,

Waar koop ik zo'n stift (transfermarker)? Mvg Anita

Judith
Judith 27-10-2014 22:43

leuk zeg en wat makkelijk.
Lijkt me super om bordjes te maken als er een baby is geboren voor bij de voordeur
Ook leuk op m'n werk; creatief zijn met kinderen met verstandelijke beperking die hebben makkelijke opdrachten nodig met snel resultaat 😬
Succes met uitzoeken 👍

Monique
Monique 28-10-2014 08:04

Hey Karin,

Wat super gaaf! Ik heb al weer genoeg leuks gezien!
Ik hou der zo van! Ik heb al verschillende dingen gekocht en geprobeerd maar zo mooi als dit word het niet! Wat zou ik dit graag winnen! Ik weet er wel raad mee iets simpels omtoveren tot iets unieks!
Te veel om op te noemen, ik ben altijd bezig dus ideeën genoeg en nog genoeg te bedenken.
Jou wensen lijstje om kans te maken heb ik dan ook netjes gedaan:
Gestemd
Facebook
Pinterest
Welke
Gemaild
Gedeeld op verschillende groepen waar ik lid ben
En natuurlijk mond op mond reclame bijv: voor het overblijven op school, in verzorgingshuizen waar ik actief ben!

monica de groote
monica de groote 28-10-2014 08:11

Wat erg leuke dingen! Ik zou het gebruiken op lampenkappen en kisten die ik in de kamer heb staan. Of om de plantenbakken op te fleuren

monica de groote
monica de groote 28-10-2014 08:21

Ik heb het gedeeld op faceboek, pinterest, welke .

mo nica de groote
mo nica de groote 28-10-2014 08:22

En heb gestemd! Hihi

Sonny
Sonny 28-10-2014 09:03

Leuk voor op de artikelen die ik maak voor het goede doel namelijk de Spaanse asieldieren

Jolanda
Jolanda 28-10-2014 09:13

gedeeld op facebook!
Wat een ontzettend leuke techniek! ik zie het me al doen om mn kerstkaarten nog leuker te maken!

angelique
angelique 28-10-2014 09:35

WAUWWWWWWWWw .... zou het graag winnen om samen met mn dochter een leuk cadeau te maken voor als Oma in februari 70 word. Dit heeft ze wel verdiend naar een hele zware tijd!!!!

jolanda
jolanda 28-10-2014 12:14

Wat ontzettend aardig dat u dit doet!

yvonne
yvonne 28-10-2014 13:04

Ik zou hem graag willen winnen,om met de kinderen van onze bso mee te knutselen!

Nienke
Nienke 28-10-2014 14:11

Ik zou m ook wel graag willen winnen, maar realistisch gezien acht ik de kans heel klein (ik win nooit iets :-( ). Kunt u mij daarom vertellen waar je zoiets kan kopen? Bedankt!

Carla
Carla 28-10-2014 14:14

oooh ik zou graag een kussen willen maken met de coördinaten van mijn ouders huis! Ze hebben een hobby Geocaching en werken veel met coördinaten. Een soort home sweet home kussen dus ;-)

Carla
Carla 28-10-2014 14:15

Natuurlijk heb ik hem gedeeld!! Zo veel mogelijk hihihi

jeanne
jeanne 28-10-2014 14:38

Dat heb je weer leuk gedaan!!

Rian
Rian 28-10-2014 14:43

Ik zou dit goed kunnen gebruiken om de bedankjes voor mijn bruiloft te maken. Super leuk dit!

Danielle
Danielle 28-10-2014 15:51

Wat een ontzettend leuke techniek! Ben niet het aanbrengen van tekst aan het ontdekken, maar deze ziet er wel heel handig uit. Ik zou graag de workshop willen willen zodat ik de technieken kan gebruiken op de kadootjes die we willen gaan verkopen op onze wintermarkt op school (half december). Ik dit bericht gepind op Pinterest en ga hem delen op Facebook en in een creatief whatsapp groepje.

Jose
Jose 28-10-2014 18:27

Wat geweldig! Dit wil ik zeker een keer proberen. Lijkt me leuk om een foto te proberen. Doe dus graag mee met deze super winactie!

sanne klompenhouwer
sanne klompenhouwer 28-10-2014 18:40

Oh dat is gaaf! Ik heb al een aantal fotos op hout gemaakt met hulp van mod podge, maar dat wordt best een kliederboel. Ik ben grafisch ontwerpster en op deze manier zou ik mijn creaties op hout of textiel willen presenteren. Natuurlijk ook om mijn huisje op te leuken en om cadeau te doen aan vrienden en familie. Dit is een super manier om een eigen twist aan spulletjes te geven. Ik ga het bericht meteen delen zodat andere grafische ontwerpers ook geinspireerd raken (twitter, facebook en pinterest)!

Doetie
Doetie 28-10-2014 19:29

Zou het heel graag willen winnen en samen met mijn kleinkinderen willen uitproberen

Grete Karina
Grete Karina 28-10-2014 20:18

Leuk om persoonlijke kussenhoesjes mee te maken!
Ik volg en RT op twitter enlike en deel op FB.

Coby Plat-van den Bosch
Coby Plat-van den Bosch 28-10-2014 21:24

Heb al zoveel leuke ideetjes om te doen dus please ik wil hem dolgraag winnen

petra de ruijter
petra de ruijter 28-10-2014 22:09

Superleuk om te doen,alleen of samen met mn vriendinnen. Samen maken we onze huizen superknus voor de winter!!

rachel
rachel 28-10-2014 22:10

ik zou hem zo graag willen winnen , ik hou van leuke dingen maken, dus lekker creatief wezen ! en vooral met kerst , daar kan je dan zulke leuke dingen maken voor in de boom of als bedankje :)

Annie Bos
Annie Bos 28-10-2014 22:47

Wat een leuk ding om te winnen
Zou er zoveel mee kunnen doen mijn hoofd loopt over met ideetjes
Ga dit deken op facebook, twitter, pinterest en google+

Jolanda van der Toolen
Jolanda van der Toolen 28-10-2014 23:00

Wat ontzettend leuk zeg, dit wil ik wel eens uitproberen ga het delen op Facebook :) wil zo wie zo graag weten waar je zoiets kopen kan.

Barbara van Vliet
Barbara van Vliet 28-10-2014 23:08

Door omstandigheden ben ik genoodzaakt om met een nihil budget mijn creatieve uitspattingen te financieren. Als voorbeeld noem ik blikjes tomatenpuree om toveren tot waxinelichtje- houders, soepbkikjes tot bloempotten. Mijn kerstdecoraties heb ik allemaalbezig achter gelaten op een vorig adres en nuben ik bezig om van houten sterren en hartjes mijn "kerstballen" te maken. Teksten zo over kunnen zetten lijkt me geweldig, makkelijker dan rullen, en minder troep ;-)

melanie
melanie 28-10-2014 23:11

wow!! gooi de lastige en langdurige techniek maar de deur uit met medium gel drogen en rullen. wat een geweldig ding lijkt me dat!

Hindy
Hindy 28-10-2014 23:17

wauw, ik ben fan en zou heel graag een marker willen winnen. Om mij en mijn vriendinnen blij te maken met leuke creaties.

sonja boshuis
sonja boshuis 29-10-2014 00:58

ik wil dit op een houten hart gaan doen en die wordt weer op een dakpan geplakt. ook wil ik het op kleding gaan testen.
ben heel benieuwd.

marie louise
marie louise 29-10-2014 06:31

Ik zou een mooi gedenk kussen maken voor mijn dochter. Met lieve teksten die haar oma haar vertelde, die is overleden.

natasja waij
natasja waij 29-10-2014 07:30

Ik zou met me kids een super leuke herinnering maken die we dan aan elkaar geven.
Elke week knutselen we en zoeken we naar leuke ideeen.
Dit is dus echt super gaaf om toe te voegen aan onze knutseldagen.

Jacqueline Weel
Jacqueline Weel 29-10-2014 07:54

wat ontzettend leuk, ik zou allemaal leuke bordjes maken met teksten voor vriendinnen en vrienden, maar ook allemaal kleine hartjes enzo maken om zo mijn kerstboom eens op een andere manier vullen, echt SUPER om op mijn knutseldagen mee aan de gang te gaan, kom maar op zou nu al willen beginnen

miranda vesters
miranda vesters 29-10-2014 08:04

Hoop dat het met dit wel gaat lukken, al zo vaak geprobeerd tekst over te zetten met de rul techniek, maar dat lukt mee echt niet, Weil dus heel graag dit proberen

Leena de Gooijer-Silvennoinen
Leena de Gooijer-Silvennoinen 29-10-2014 08:11

wil heel Graaf winnen kan ik met eigen taal teksten overbrengen. Vr gr Leena

Janna van Kempen
Janna van Kempen 29-10-2014 08:51

Onze woonkamer is net klaar en er moet dus nog veel gedecoreerd worden. Dat zou ik zo graag op deze manier doen.

em
em 29-10-2014 09:00

Mijn kids krijgen een nieuwe kamer dus dat zou heel leuk staan in hun nieuwe stulpje

Anita
Anita 29-10-2014 09:14

oehwwww zoveel mogelijkheden! maar uhmmm wat het eerst in mij opkomt? voor onze kids.. hun tekeningen gebruiken voor kersthangertjes in onze boom maar ook als kerstkaartje voor de juffen, klasgenootjes maar vooral voor opa's en oma's :D

Anja
Anja 29-10-2014 10:34

Ik zou de transfermarker laten gebruiken door de bezoekers van ons pas geopende non-profit ontmoetingscentrum. Als dingen snel resultaat geven, zijn mensen gemotiveerder om activiteiten te doen en dit is er één van. Het kan hen stimuleren om door te gaan, ook met andere activiteiten. Ik zou het heel leuk vinden als we hem zouden winnen, voor dit goede doel. (facebook.com/desleutelbreda)

Marike
Marike 29-10-2014 10:37

Ik weet wel zeker waar ik de Transfermarker voor zou gebruiken!! Vast wel eens voorbij zien komen....de kalender waar je onder elke maand leuke rondjes hangt en op elk rondje de naam en datum van de jarige zet... Énig!! Vol frisse moed begon ik een half jaar geleden de 74 rondjes in drie verschillende kleuren te schilderen. Uiteraard moet er voor mij altijd een logica in zitten, dus helemaal uitgetekend op papier welke naam op welk gekleurd rondje en in welke volgorde moest komen... vervolgens al mijn in spiegelbeeld geprinte namen uit te knippen en deze te plakken met Creapodge...weken met water...en het rullen kon beginnen!! Na vier namen rullen had ik de moed opgegeven....mislukte faliekant! Erop schrijven is gewoon geen optie, want ik zo mooi kan ik niet schrijven.........en het moet er natuurlijk wel strak en professioneel uit zien.....zucht...!! Als ik dit kalender project heb af kunnen ronden met de Transfermarker is er weer wat meer ruimte in de schuur voor mijn echtgenoot..... en kan ik weer andere leuke projectjes bedenken waarbij dit een super handige tool is!

Marike
Marike 29-10-2014 10:47

Uiteraard volgens de spelregels....gedeeld op FB, Twitter en Pinterest....

Brigitte
Brigitte 29-10-2014 11:00

Wat een gave pen. Ik ben een crea ten top volgens mijn omgeving en ben altijd op zoek naar iets nieuws. Daarnaast ben ik dol op leuke spreuken en mooie teksten. Ik heb al verschillende technieken geprobeerd maar helaas nog geen naar tevredenheid gevonden. Dit lijkt mij wel één met een goed kans van slagen. Kleine stukjes hout met een tekst of woord aan en jampotje gevuld bv met geluk of kusje ik zou het zo cadeau kunnen geven. Vroeger was er een reclame met Loes Lucca en die riep dan "ik wil het, ik wil het, ik wil het. Dit zijn nu mijn woorden.

Miranda
Miranda 29-10-2014 11:00

Super veel mogelijkheden! In mij komt op een kast met tekst of mooie afbeelding. Labeltjes maken voor cadeautjes, mooie teksten of afbeeldingen op lantaarnen, kleding, kussenslopen. Gezellig met een vriendin mooie creaties maken voor onze huizen ;-)

elise hugers
elise hugers 30-10-2014 07:55

Dit lijkt me super leuk! Het is heel makkelijk op hout of op kussentjes te zetten. Zo kan je ook een orgineel cadeau maken!

Els
Els 30-10-2014 19:43

Super leuk !!! Ik zou het gebruiken op een houten of stenen hartje.

Els
Els 30-10-2014 19:44

Ik heb dit gedeeld op Facebook.

Bea
Bea 01-11-2014 09:16

Geweldig! Ik maak decoraties voor een low-budget bruiloft van een vriendin en zou deze marker gebruiken om hun trouwtekst (I am my beloved's and my beloved is mine uit Hooglied) in het Hebreeuws over te brengen op labels.

Karin Joan
Karin Joan 01-11-2014 12:09

DE DEELNAME VOOR DE WINACTIE IS BIJ DEZE GESLOTEN!
Iedereen bedankt voor de overweldigende respons :-)
Leuk om te zien dat je net zo enthousiast bent over de Transfermarker als ik.
Ik ga de stemmen tellen en een winnaar trekken. In een bericht hieronder zal ik de winnaar bekend maken.

Karin Joan
Karin Joan 02-11-2014 11:34

EN DE WINNAAR IS ....
Hoi lieve allemaal,
Geheel onafhankelijk is als winnaar getrokken....
MATJA!!
Gefeliciteerd Matja!
Wil jij mij aub een email sturen met jou postadres, dan doe ik jou het Transfermarker workshop pakket zsm toekomen.
KarinJoan@ZELFMAAKshop.nl

Iedereen, nogmaals bedankt voor het meedoen!
Hartelijke groetjes,
Karin Joan
www.KarinJoan.nl
www.ZELFMAAKshop.nl

Inger
Inger 04-11-2014 18:48

Geweldig! Ga ik ook eens proberen. :)

brenda
brenda 20-11-2014 11:49

Wat leuk om te winnen. Wilde dit altijd al een keer probere maar hiermee maakt het dat een stuk makkelijker! Super

Karlijn Slot
Karlijn Slot 17-01-2015 00:25

Hé grappig, vandaag nog naar de Action geweest, omdat mensen zoiets wouden maken, leuk om zo'n zelfde idee op deze site te zien staan :)

heidi
heidi 02-02-2015 15:21

ik dat je leuke creatie kun maken en daarom wil ik lid worden gr heidi

marijke
marijke 12-02-2015 20:06

ik zou er graag andere mensen blij mee willen maken die dierbaar voor me zijn en ook mensen blij willen maken die iets leuks willen maar niet de financiele middellen hebben om het aan te schaffen.

iedereen verdiend toch een beetje gezelligheid in huis?

Thea
Thea 04-03-2015 14:57

Oohhhhhh wat is dit leuk!. Ik heb al zoveel dingen zelf gemaakt. Van beren poppen toe schoentjes van een geboortekaartje. Maar dit geeft mij nog meer ideetjes om van alles te maken en zeker op kleding voor de kleinkinderen. Het lijkt mij helemaal super om het te gaan doen. Daarom zou ik deze beginners zet heel graag willen winnen!

Merian luijbregts
Merian luijbregts 28-11-2015 21:34

Dit is zo mooi om te zien
Ik zou het graag willen uitproberen en dat zou mooi uitkomen met de kerst

thea
thea 30-11-2015 17:53

Hallo KarinJoan,
onlangs de stift aangeschaft en nadat het niet goed lukte, heb ik mijn dochter gevraagd.
samen hebben we alles stap voor stap doorgenomen en zelf het instructiefilmpje bekeken, maar het resultaat is er niet naar. wat doe ik fout? zou je me kunnen helpen, dan zou ik dat zeer waarderen.
je mag me mailen!

groeten, Thea

Ans
Ans 07-01-2016 14:08

Hallo Karin
Ik zak zulke leuke ideen die ik voor mijn werk kan gebruiken,
ik ben activiteiten begeleidster,ik zou graag meer informatie.
Groetjes Ans

Karin Joan
Karin Joan 10-01-2016 10:15

@Thea: ik heb jouw berichtje gemist zie ik, excuses. Heb je mij inmiddels gemaild? Dat mag altijd, dan help ik je verder: karinjoan@makerisme.nl

Karin Joan
Karin Joan 10-01-2016 10:16

@Ans: hoi Ans, je vindt alle info op www.transferamarker.nl maar je mag mij ook mailen: karinjoan@makerisme.nl

annie fransen
annie fransen 21-01-2016 16:25

Echt....12 winkels en 6 telefoontjes verder.....nog geen adres waar ik die pennen kan kopen. Het zou uit de handel zijn? Help, ik heb een oud naaidoosje opgepimpt voor kleindochter...nu nog verfraaien met letters en hobby sjabloon. ?.groetjes knutseloma Annie

Karin Joan
Karin Joan 21-01-2016 20:54

hoi Annie, de winkels die je moet hebben staan op Transfermarker.nl Ze zijn volop te koop bij Doeading, daar koop ik het liefst: http://doeading.nl/shop/diversen/19668-transfermarker.html

Mijke
Mijke 28-04-2016 10:55

De download link doet het niet meer. Kan dat kloppen?

jenny
jenny 07-08-2016 22:05

Waar koop ik zo'n transfermarker?

Josiena
Josiena 20-03-2017 20:24

Wat ontzettend leuk ! Creaaa

Henny
Henny 22-10-2017 21:03

Ik zou de transfermarkter heel graag winnen omdat ik mij al steeds af vroeg wat een goede manier is om tekst over te brengen. En dit is een super idee

Wilma Veltmeijer
Wilma Veltmeijer 12-11-2017 15:21

Ziet er heel gaaf uit, zou het heel graag willen uitproberen.
Succes allemaal 😜


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226446

Nieuwe leden

23-09-2020
23-09-2020
23-09-2020
22-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum