Karin Joan

Profielfoto

Hoi!

Heb je wel eens sneeuw gedecoreerd met voedselkleurstof? Of van een glazen potje een kandelaar gemaakt met klei? Van een oude spijkerbroek een rokje genaaid? Of op een canvas 3D letters gebruikt? Heb je wel eens Speelgoedautootjes beplakt met bloemetjespapier? Of een bijzettafeltje van de kringloop opgeknapt? Hangertjes gemaakt met krimpplastic? Of speelgoedblokjes beplakt met patchworkpapier? Als jouw antwoord op een van deze vragen nee is, maar je wordt wel warm van dit soort projecten? Dan laat ik jou graag zien hoe ik het heb gemaakt.

Ik stel me graag even voor: mijn naam is Karin Joan en ik heb wel duizend ZELFMAAK-ideeën. Ik vind het echt geweldig om te ontwerpen en te creëren en heerlijk om dat te delen met anderen en te inspireren. En dat mag ik in de komende tijd ook doen, hier op Vriendinnenoline.nl. Joepie!

Ik werk graag met van alles en nog wat: papier en stof, inkt en verf, kringloopvondsten en digitaal materiaal, noem maar op! Op mijn blog heb ik een groeiende verzameling van ZELFMAAK-projecten. En ik laat je graag in foto's en video's zien, hoe jij het ook kunt.

En voor Vriendinnnenonline.nl sta ik in de startblokken om nog meer ZELFMAAK- projecten op het net te brengen. Maar eerst een beetje meer over mij :-) Ik ben... ...graag Creatief; het liefst altijd en overal! Jammer dat de was ook gedaan moet worden ;-) ... Girly! ; Gezellig met vriendinnen, Pastelle kleurtjes, Bloemetjes en kant in mijn kleding, Jane Austen en natuurlijk... Chocola! (lalalalalaa!!! liefst wit! ;-).... een Dromer; ik heb altijd plannen, wensen en ideeën over hoe het later zou moeten worden! I'm gonna live a crazy dream, impossible as it may seem, doesn't matter what the future brings, I'm gonna live a crazy dream! :-) (geweldig liedje van Mindy Gledhill)... een Homemaker; Heerlijk om thuis sfeer te creëren, met accessoires en kaarsen en de juiste composities. Maar vooral ook een plekje te maken waar mijn gezin floreert: waar vriendjes van mijn zoontje en de vrienden van mijn man graag over de vloer komen. En heerlijk om met mijn vriendinnen uren lang gezellig op de bank te hangen met theetjes en gebakjes! Verrukkelijk als in mijn huisje alles aan kant is en klopt... Maar ja... in de praktijk ben ik ook een rommelkont! Vooral als ik iets leuks maak! hihi :-)... Gelukkig en Dankbaar! En die uitspraak te mogen doen, is een groot voorrecht.Ik heb een klein, maar heel mooi gezin: mijn lieve man Fred (bijna 13 jaar getrouwd) en ons prachtige mannetje Jeremy (6 jaar) maken mijn leven heel, heel mooi. Ik ben zo intens gezegend, daar zijn geen woorden genoeg voor en daarom ben ik dankbaar...

Zo! nu weet je een beetje meer over mij :-) Maar ik zou ook heel graag een beetje meer over jou willen horen! En ik vind het leuk om jouw ZELFMAAK-projecten te zien als je die hebt. Of heb je misschien ZELFMAAK-vragen? Stel die dan gerust, misschien kan ik helpen.Ben je heerlijk nieuwsgierig (net als ik) en wil je nog meer over mij weten? Kijk dan eens op mijn blog.

Geniet van alles wat mooi is!

Hartelijke groetjes en veel liefs,

Karin Joan

www.karinjoan.nl