Buiten zitten tijdens de koudere dagen

Home & Kitchen / 17 maart 2017
Ad
Buiten zitten tijdens de koudere dagen
Shutterstock
Goed nieuws, de lente is vandaag officieel aangebroken! Dat betekent langere dagen en stijgende temperaturen. We mochten het vorige week al een beetje voorproeven en wij zijn dan ook gelijk heerlijk naar buiten gegaan!

Toch is het niet altijd zo warm, dat je lekker in je tuin kunt zitten. Ook de lente -en zelfs de zomer- kennen we genoeg koude dagen. Wil je toch wat meer van het buitenleven genieten? Dan is dit wellicht de manier!

Buiten naar binnen halen

Heb jij wel eens overwogen om een serre of grote schuifpui te maken aan of in je huis? Het is een mooie manier om je een stukje buitengevoel naar binnen te halen. Door het vele licht wat je huis in komt, krijg je bij de eerste zonnestralen gelijk al een zomers gevoel. Vaak kun je dan al in februari tot ongeveer oktober een stukje buitenleven ervaren, doordat je wel binnen zit maar toch maximaal van de zon kunt genieten. En als het echt warm wordt, kun je de schuifdeuren gewoon helemaal openzetten!

Veel keus

Er zijn veel verschillende opties mogelijk. Van schuifdeuren onder een bestaande terrasoverkapping of veranda, tot een schuifpui in je huis of aanbouw. Kijk anders eens in de webwinkel van Tuinmaximaal naar de verschillende modellen, daar kun je tevens zelfs eenvoudig de prijs berekenen om alvast een indruk te krijgen. Fijn voorjaar!


Deel dit:

Geschreven door: RedactieReacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Nieuwe leden

Manon
23-04-2018
Elly van Gaalen
23-04-2018
Annemiek
23-04-2018
Melissa
23-04-2018

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Volg ons op Instagram