3 x DIY met plastic speelgoedfiguurtjes

Home & Kitchen / 30 maart 2014
3 x DIY met plastic speelgoedfiguurtjes
Ook zoveel speelgoed van de kinderen waar ze amper meer naar omkijken. Je kan er nog iets moois mee maken.

Als je net kinderen hebt en vooral nog in de wieg liggen dan slingert er nog niet zoveel speelgoed rond, maar na hun eerste verjaardag beginnen je kasten aardig uit te puilen. Maar speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen, je kunt je er ook heel leuke dingen mee maken voor de kinderkamer. Mocht je plastic speelgoedfiguurtjes hebben liggen waar je kinderen niets meer mee doen, gebruik ze dan voor deze leuke zelfmaak ideeën.

1. Aan de muur:

gezellige schilderijen van speelgoed.jpg

Benodigdheden: plastic speelgoedfiguurtjes, canvasdoek, verf en kwasten en goede lijm.

Schilder je canvasdoek in een kleur. Schilder het plastic speelgoedfiguurtje in een complementaire kleur zodat het speelgoedfiguurtje goed opvalt op het canvasdoek. Laat het canvasdoek en het speelgoedfiguurtje goed drogen. Bevestig het speelgoedfiguurtje met lijm op het canvasdoek. Hang verschillende canvasdoeken met speelgoedfiguurtjes bij elkaar voor een speels effect.

2. Op een deksel

leuke potjes van speelgoed.jpg

Benodigdheden: jampot, mosterdpot, appelmoespot etc., kleine speelgoedfiguren, sterkte lijm, verf en kwast.

Maak de potjes en deksels goed schoon. Lijm de speelgoedfiguren op de deksels. Verf de speelgoedfiguren en deksels in dezelfde kleur. Goed laten drogen.

3. Als kapstokje

haakje van speelgoed.jpg

Benodigdheden: plastic speelgoedfiguren, zaag, schroeven, spuitverf, verf, kwast, houten plankje, boormachine. Zaag de speelgoed figuurtjes door de helft. Boor gaatjes in het houten plankje op de plaats waar je de voor of achterkant van het speelgoedfiguurtje wilt bevestigen. Lijm de helft van het speelgoedfiguurtje op het plankje over het gaatje wat je net geboord hebt. Schroef aan de achterkant de schroef door het gaatje. Schroef net zolang door tot deze vast goed vast zit in het speelgoedfiguurtje. Spuit of verf nu het houten plankje met speelgoedfiguurtjes in de gewenste kleur.


Deel dit:

Geschreven door: Rinske Lok - www.rinskesblog.blogspot.nl


Reacties (2)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

211708

Nieuwe leden

20-02-2020
20-02-2020
20-02-2020
20-02-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum