Hoe werkt het

Lees hier hoe je optimaal gebruik kan maken van Vriendinnenonline.nl.

Stap 1 - Jouw profiel

Een goede, persoonlijke profielpagina is de beste eerste stap. Vul je persoonsgegevens in, je interesses en een leuke foto en voila jouw eigen pagina staat!

Stap 2 - Jouw matches

Profiel aangemaakt? Mooi, dan gaat ons systeem voor je aan de gang. Je ziet jouw matches voortaan terug onder 'zoek een vriendin', als je ingelogd bent op Vriendinnenonline. Zelf vrouwen uitnodigen kan natuurlijk ook! Door een bericht uit te wisselen kom je in contact met je nieuwe vriendin. Op elk profiel staat duidelijk aangeven of men 'alleen mee praat' of 'openstaat voor nieuwe vriendschappen'.

Stap 3 - Vriendinnen

Is er een klik? Neem dan gauw contact op en spreek af om iets leuks te gaan doen. Misschien is het leuk als je meer vriendinnen hebt ze allemaal eens uit te nodigen. Voor je het weet is het volle bak tijdens een High Tea bij jou thuis!

Zoek je geen vriendinnen?

Geef dit dan aan in het inschrijfformulier en sla stap 2 over. Jouw gegevens worden dan niet getoond in de matchinglijst maar je kan wel reageren op artikelen en mee doen met eventuele winacties. Alle vrouwen op de site kunnen elkaar berichten sturen, ongeacht of je nu wel of geen vriendinnen zoekt.

Wil je later toch nieuwe vriendinnen maken, dan kan je je gegevens altijd wijzigen in je profiel.

Profiel

Je profiel kan je nog leuker maken door naast je profielfoto nog maximaal vijf andere foto's toevoegen en een leuk stukje over je jezelf te schrijven.

Vriendinnen zoeken

Als je hebt aangegeven vriendinnen te zoeken, kan je via de knop 'zoek een vriendin' op zoek naar vriendinnen bij jou uit de buurt. Je kan elkaar een vriendschapsverzoek of bericht sturen. Op deze manier leer je elkaar beter kennen. Je kan ook vrouwen tegen komen op de openbare gedeeltes van de site die je geen vriendschapsverzoek kan sturen, zij hebben er voor gekozen om niet in de matchingslijst te staan en zij zoeken op dit moment geen vriendinnen. Zij kunnen wel reageren op artikelen. En jullie kunnen wel berichten naar elkaar sturen.

Vriendinnen

Je kan jouw vriendinnen terug vinden onder 'vriendinnen' bovenaan je profielpagina. Op de homepage bovenaan in de menubalk zie je meeste recente status van jou en je vriendinnen. Als je er later voor kiest om geen vriendinnen meer te zoeken dan kan je dit wijzigen in je profiel. Je bestaande vriendschappen gaan niet verloren, deze blijven gewoon bestaan onder het kopje 'vriendinnen'.

Notificaties

Via notificaties blijf je op de hoogte van nieuwe vriendschapsverzoeken of uitstaande verzoeken.

Wijzigen van gegevens

Door op je naam te klikken rechts bovenin de pagina, kan je gegevens wijzigen (sla wijzigingen altijd op bij stap 6).

Bij vragen

Mocht je nog vragen hebben dan kan je een email sturen naar en wij proberen je bericht snel mogelijk te beantwoorden. Ook als je twijfels hebt over de echtheid van een profiel of als je lastig gevallen wordt, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Je kan ook kijken bij veel gestelde vragen.

Schrijf je snel in