Veel gestelde vragen

- Voor welke leeftijd is Vriendinnenonline geschikt?
Vriendschap is van alle leeftijden en dit platform dus ook. We hebben leden vanaf 25 jaar die studeren of starters zijn, maar ook dames van 70 die na een werkend leven weer meer vrije tijd gekregen hebben. En alles wat daar tussenin zit. Dus meld je gerust aan, er zijn zeker meer vrouwen van jouw leeftijd ingeschreven!

- Zijn er kosten aan verbonden?
Nee, het gebruik van Vriendinnenonline is op dit moment helemaal gratis.

- Bij mijn profiel aanmaken krijg ik de melding dat mijn postcode niet juist is
Let op spaties achter de postcode, de juiste postcode invoer is "1234 AA" zonder spaties ervoor of erachter.

- Als ik mijn profiel wil opslaan met mijn telefoon of tablet, bij stap 6, word ik weer terug gezet naar stap 1

Het kan zijn dat het geheugen van de telefoon of tablet vol zit, hierdoor herstart de browser na het kiezen van de foto. Probeer het met een kleinere foto (maximaaal 1MB) of maak je profiel af via de PC.

- Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je kunt zelf een nieuw wachtwoord aanvragen via de knop ‘wachtwoord vergeten?’ onder de knop inloggen. Je zult dan een e-mail ontvangen, controleer hiervoor ook je ongewenste mail.

- Ik wil mijn account reactiveren
Stuur hiervoor een mail naar support@vriendinnenonline.nl, wij kunnen je hierbij verder helpen.

- Ik kan niet meer inloggen
Ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je deze aanvragen via de knop ‘wachtwoord vergeten?’ onder de knop inloggen. Je zult dan een e-mail ontvangen, controleer hiervoor ook je ongewenste mail. Als dat niet werkt dan kun je een mail sturen naar support@vriendinnenonline.nl, wij kunnen jou verder helpen.

- Ik kan geen nieuwe foto uploaden
Het kan zijn dat het geheugen van de telefoon of tablet vol zit, hierdoor herstart de browser na het kiezen van de foto. Probeer het met een kleinere foto (maximaaal 1MB) of maak je profiel af via de PC.

- Ik wil mijn account verwijderen
Dit kun je doen door op je profielfoto te gaan staan (rechts bovenin je scherm) en op de knop ‘verwijder account’ te klikken.

- Hoe kan ik nieuwe vriendschappen maken?
Ga naar de knop ‘vriendinnen zoeken’ rechts bovenin je scherm. Hier kun je aangeven in welke leeftijdscategorie en afstand van je woonplaats je wilt zoeken. Vervolgens zie je de account van alle leden die matchen en kun je kijken welk profiel jouw aanspreekt. Vanaf daar kun je een vriendschapsverzoek of een berichtje versturen.

- In de zoekmachine krijg ik de melding dat mijn woonplaats niet voorkomt in de database

De ingevoerde postcode en plaats bij uw profiel zijn niet juist ingevoerd, controleer deze en typ geen provincie of land in het woonplaats veld.


- Als ik het matchen uitzet, verlies ik dan mijn bestaande vriendschappen?
Nee, je bestaande vriendschappen blijven behouden, alleen als je deze zelf handmatig verbreekt, is de vriendschap verbroken.

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

169838

Nieuwe leden

23-09-2018
23-09-2018
23-09-2018
23-09-2018

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin