Veel gestelde vragen

- Voor welke leeftijd is Vriendinnenonline geschikt?
Vriendschap is van alle leeftijden en dit platform dus ook. We hebben leden vanaf 20 jaar die studeren of starters zijn, maar ook dames van 70 die na een werkend leven weer meer vrije tijd gekregen hebben. En alles wat daar tussenin zit. Dus meld je gerust aan, er zijn zeker meer vrouwen van jouw leeftijd ingeschreven!

- Zijn er kosten aan verbonden?
Ben je nieuw op Vriendinnen Online? Dan betaal je eenmalig €14,95 inschrijfkosten. Wij zijn een sociale onderneming, wat inhoudt dat we het maatschappelijke belang hoge prioriteit geven. Daarom werken wij niet met abonnementen waar je aan verbonden zit, maar slechts met een eenmalige bijdrage. Daarna kun je altijd en onbeperkt deelnemen aan de website, dus géén verdere kosten of lidmaatschap.

- Ik heb de iDeal betaling voldaan, maar er staat dat ik nog niet betaald heb
We hebben gemerkt dat het een enkele keer voorkomt dat de betaling niet goed door het systeem gekoppeld wordt. De techniek is ermee bezig om het op te lossen. Loop jij tegen dit probleem aan, stuur even een mailtje naar support@vriendinnenonline.nl en wij kunnen direct zien of je betaling voldaan is en je profiel handmatig live zetten.

- Bij mijn profiel aanmaken krijg ik de melding dat mijn postcode niet juist is
Let op spaties achter de postcode, de juiste postcode invoer is "1234 AA" zonder spaties ervoor of erachter.

- Als ik mijn profiel wil opslaan met mijn telefoon of tablet, bij stap 6, word ik weer terug gezet naar stap 1

Het kan zijn dat het geheugen van de telefoon of tablet vol zit, hierdoor herstart de browser na het kiezen van de foto. Probeer het met een kleinere foto (maximaaal 1MB) of maak je profiel af via de PC.

- Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Je kunt zelf een nieuw wachtwoord aanvragen via de knop ‘wachtwoord vergeten?’ onder de knop inloggen. Je zult dan een e-mail ontvangen, controleer hiervoor ook je ongewenste mail.

- Ik kan niet meer inloggen
Ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je deze aanvragen via de knop ‘wachtwoord vergeten?’ onder de knop inloggen. Je zult dan een e-mail ontvangen, controleer hiervoor ook je ongewenste mail. Als dat niet werkt dan kun je een mail sturen naar support@vriendinnenonline.nl, wij kunnen jou verder helpen.

- Ik kan geen nieuwe foto uploaden
Het kan zijn dat het geheugen van de telefoon of tablet vol zit, hierdoor herstart de browser na het kiezen van de foto. Probeer het met een kleinere foto (maximaaal 1MB) of maak je profiel af via de PC.

- Ik wil mijn account reactiveren
Het is niet mogelijk om je account te reactiveren, nadat je uitgeschreven bent. Wij verwijderen alle gegevens ivm de nieuwe privacy wet na uitschrijving.

- Ik wil mijn account op een tijdelijke pauze zetten
Als je op dit moment geen vriendschappen zoekt, maar je nog niet wilt uitschrijven dan kun je het volgende doen:

1. Ga naar 'wijzig profiel' en vink bij stap 2 aan 'Ik zoek geen vriendinnen, ik lees alleen mee'.

2. Klik vervolgens alle stappen door tot je bij stap 6 komt en klik daar op 'profiel opslaan'. Je bent nu niet meer vindbaar in de Vriendinnen-zoekmachine en je zult ook geen berichtjes of verzoeken meer ontvangen.

3. Als je weer wilt participeren, dan hoef je alleen maar dit vinkje uit te zetten.

- Ik wil mijn account verwijderen
Dit kun je doen door op je profielfoto te gaan staan (rechts bovenin je scherm) en op de knop ‘verwijder account’ te klikken. Let op, dit kun je niet meer ongedaan maken of reactiveren.

- Hoe kan ik nieuwe vriendschappen maken?
Ga naar de knop ‘vriendinnen zoeken’. Hier kun je aangeven in welke leeftijdscategorie en afstand van je woonplaats je wilt zoeken. Vervolgens zie je de account van alle leden die matchen en kun je kijken welk profiel jouw aanspreekt. Vanaf daar kun je een vriendschapsverzoek of een berichtje versturen.

- In de zoekmachine krijg ik de melding dat mijn woonplaats niet voorkomt in de database

De ingevoerde postcode en plaats bij uw profiel zijn niet juist ingevoerd, controleer deze en typ geen provincie of land in het woonplaats veld.


- Als ik het matchen uitzet, verlies ik dan mijn bestaande vriendschappen?
Nee, je bestaande vriendschappen blijven behouden, alleen als je deze zelf handmatig verbreekt, is de vriendschap verbroken.

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

259972

Nieuwe leden

25-01-2021
25-01-2021
24-01-2021
24-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin