Verleidelijke mannen gezocht! Ken jij hem?

Daily life / 09 februari 2017
Verleidelijke mannen gezocht! Ken jij hem?
instagram.com/k2im/
Natuurlijk vallen we massaal in katzwijm bij de gedachten aan Christian Grey van Fifty Shades. Hij is knap, dominant en erg sexy. Een zeer verleidelijke man. Maar hoe zit het eigenlijk met onze Nederlandse mannen? Hebben wij onze eigen Nederlandse Christian Grey?

Christine Le Duc besloot op zoek te gaan naar de meest verleidelijke man van Nederland en hebben een wedstrijd in het leven geroepen. En laten we eerlijk zijn, daar doen we graag aan mee. Ongegeneerd mannen bekijken is sinds de komst van Tinder populairder dan ooit te voren.

The total package

Vanaf nu zijn we massaal op zoek naar alle knappe mannen van Nederland. Degene die er uiteindelijk met de prijs vandoor gaat moet eerlijk, aantrekkelijk, initiatiefrijk, de redder in nood en natuurlijk de koning in het verleiden zijn.

Ken jij zo'n man die kans maakt op deze titel? Geef hem dan nu op door zijn foto in te zenden via demeestverleidelijkeman.nl. Meedoen kan t/m 28 februari, vanaf dan moment mogen wij ladies gaan massaal gaan stemmen op onze favoriet. Uiteindelijk beslist een professionele jury, met hierin onder andere Beertje van Beers, wie de titel ‘De Meest Verleidelijke Man van Nederland’ zal krijgen.

Wat wint de meest verleidelijke man?

Het is niet alleen een ontzettend leuke eer om mee te doen, de 12 heetste mannen krijgen een plekje op de verleidelijke heren kalender. Win jij deze contest? Dan ga jij all-inclusive naar Ibiza (voor 2 personen) en krijg je een photoshoot door topmodel en fotograaf Kim Feenstra.

Ook voor ons ladies valt iets te winnen

Het draait natuurlijk om de mannen, maar ook voor ons vrouwen valt er wat te winnen. Als je namelijk iemand aanmeldt en/of een stem op jouw favoriet uitbrengt, maak je kans op mooie prijzen zoals een spannend liefdespakket, shoptegoed voor Christine le Duc of bioscoopkaarten.

Bekijk hier alvast op wie jij wilt gaan stemmen!

.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

211958

Nieuwe leden

23-02-2020
23-02-2020
23-02-2020
23-02-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum