Zo overleef je de laatste werkweken

Daily life / 21 juni 2018
Zo overleef je de laatste werkweken
Shutterstock
De zomer staat voor de deur en dat betekent dat veel mensen binnenkort vrij hebben. Omdat niet iedereen tegelijk met vakantie kan gaan, kan het zomaar gebeuren dat jij nog een aantal weken moet werken voor het eindelijk zover is. In dit artikel helpen we je een handje de laatste weken door te komen!

Iedereen vrij, jij blij!

Toegegeven, het is misschien niet altijd even leuk als al je collega’s lekker aan het fantaseren zijn over hun vakantie, terwijl jij nog lang niet vrij bent. Maar er zitten ook zeker voordelen aan de weken waarin jij de baas lijkt te zijn op je werk. Vaak wordt je in deze periode ook minimaal gestoord door telefoontjes of spoedjes, heerlijk! En tijdens de dagen waarop iedereen weg is, kun jij eindelijk doorwerken. Geen gepraat of constante afleiding, maar meters maken. Zo kun je misschien zelfs wel iets eerder naar huis…

Beloon jezelf voor je harde werk

Na uren zwoegen ben jij wel toe aan een lekker tussendoortje. Bereid daarom een lekkere lunch voor en neem deze mee naar je werk. Schijnt de zon en heb je de mogelijkheid om naar buiten te gaan? Neem je lunch mee naar buiten en geniet lekker van de zon! Op de terugweg mag je jezelf best eens trakteren op een ijsje tijdens zomerse dagen. Jij bent immers degene die de boel draaiende houdt nu iedereen weg is en hard werken verdient een beloning, toch?

Plan leuke dingen

Je leven bestaat niet alleen uit werken en tijdens de zomer is de kans op lekkere zomerse avonden vrij groot. Plan daarom eens iets leuks in voor na je werk. Organiseer een BBQ, ga met vriendinnen het park in of ga een rondje wandelen. Zo heb je tijdens je werk iets om naar uit te kijken en gaat de dag meteen een stuk sneller!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218340

Nieuwe leden

30-05-2020
30-05-2020
30-05-2020
30-05-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin