ZELFMAKEN voor jouw valentijn met gratis download

Daily life / 07 februari 2015
ZELFMAKEN voor jouw valentijn met gratis download
www.KarinJoan.nl
Past liefde in een luciferdoosje? Een beetje wel :-) En met deze PrintKnipKlaar download krijg je het makkelijk voor elkaar. Verras jouw lief met dit leuke doosje gevuld met een beetje liefde.

luciferdoosje valentijnsdag - Karin Joan

Valentijnsdag staat alweer bijna voor de deur. Weer een leuke gelegenheid om iemand te vertellen: Jij bent bijzonder, ik vind jou lief, jij verwarmt mijn hart, jij bent mijn SNOEPIE!

luciferdoosje valentijnsdag6 - Karin Joan

Gratis download

Met deze GRATIS download maak je van een middelgroot luciferdoosje snel een leuke valentijnswens. Maar beperk het niet tot 14 februari! Gebruik deze ZELFMAKER gerust het gehele jaar door. Het is altijd een goed moment om jouw geliefde, of moeder, of zus of beste vriendin te vertellen: Ik vind jou lief!

luciferdoosje valentijnsdag - Karin Joan

Om het voor jou heel makkelijk te maken, heb ik in dit ontwerp het grootste deel van het werk al gedaan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is Printen, Knippen en Plakken.

luciferdoosje valentijnsdag - Karin Joan

Zo ga je te werk: Download de pdf voor beide doosjes. De download krijg je toegestuurd in je mailbox. Klik hier

luciferdoosje valentijnsdag - Karin Joan

Print en Knip de wikkel uit en plak deze om een middelgroot luciferdoosje vast. Ik gebruikte hier luciferdoosjes van de zwaluw. Gewoon te koop in de supermarkt, bv. Albert Heijn.

Het plakken gaat het makkelijkst met een stripje dubbelzijdig plakband op een van de smalle zijden van het doosje. Maar je kunt ook andere lijm gebruiken.

luciferdoosje valentijnsdag - Karin Joan

Vul het doosje waarop staat: Jij bent mijn SNOEPIE, met snoepjes natuurlijk! Ik gebruikte hier taartdecoratieparels. Extra leuk voor de creatieve taartenmaakster. Maar ieder snoepje zou goed werken in dit doosje.

Als klein extraatje kun je de vaandeltjes van de download gebruiken om een korte boodschap in het doosje te plakken. Ik vind jou lief, staat er al op. Maar ik heb ook een paar lege voor je gemaakt, waar je jouw eigen lieve woordjes op kunt schrijven.

luciferdoosje valentijnsdag - Karin Joan

Op het andere doosje staat: Jij verwarmt mijn hart. Vul dat doosje met lucifers of een paar lucifers en een theelichtje. Dit is een theelichtje met een vanillegeurtje. Dat maakt het nog specialer wanneer het doosje open gaat.

luciferdoosje valentijnsdag - Karin Joan

Je maakt de verrassing helemaal compleet als je op het vaandeltje een uitnodiging doet voor een dinertje voor 2 (en misschien moet je dit bericht delen met jouw geliefde in de hoop dat hij/zij dit voor jou maakt ;-)

luciferdoosje valentijnsdag - Karin Joan9

Extra tip: Print de download 2x uit en gebruik een stukje van de wikkel om binnenin het doosje te plakken. Dat geeft een nog leuker afgewerkt effect wanneer het doosje wordt opengeschoven.

luciferdoosje valentijnsdag - Karin Joan

Ik ben heel benieuwd voor wie jij dit 'Liefde in een doosje' wilt maken. Wie is jouw valentijn dit jaar? En waarom? Superleuk als je een reactie achter laat. Natuurlijk lees ik ze allemaal :-) en ik doe ook mijn best om ze allemaal te beantwoorden.

Ik wens je veel ZELFMAAKplezier en een hele leuke valentijnsdag gevuld met veel liefde.

Hartelijke groetjes en tot een volgend ZELFMAAKproject!

Karin Joan


Deel dit:

Geschreven door: Karin Joan - www.karinjoan.nl

Karin Joan

Hoi! Mijn naam is Karin Joan. Ik ontwerp graag ZELFMAAK projecten en technieken en deel deze heel graag met jou in video's en sfeervolle foto's. Ik werk met allerlei media zoals papier, klei, verf en stof en doe ook graag make-overs van kringloopvondsten.  Ik vind het superleuk om te connecten met iedereen die ZELFMAKEN leuk vindt. Heb jij ook ZELFMAAKdingetjes op internet staan? laat dan zeker een linkje achter, dan kom ik graag een keer kijken! Wil je meer zien van wat ik maak? Al mijn projecten vind je op mijn blog: www.KarinJoan.nlLees meer over deze blogger

Reacties (10)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

223230

Nieuwe leden

03-08-2020
03-08-2020
03-08-2020
02-08-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin