4x originele schoencadeautjes voor volwassenen

Daily life / 20 november 2015
4x originele schoencadeautjes voor volwassenen
Shutterstock
Lekker Hollands Sinterklaas vieren op 5 december doet misschien niet iedereen, maar het krijgen van cadeautjes vinden de meeste mensen wel leuk. Ga voor een lief schoencadeautje en geef dan eens iets anders dan pepernoten. Sinterklaas-nostalgie en cadeautjes!

1. Nostalgie in een notendop (of schoen...)

Het zal misschien niet direct in je opkomen, maar het geven van speelgoed, en dan voornamelijk nostalgisch speelgoed, brengt veel plezier met zich mee. Oud en vertrouwd speelgoed kan leuk zijn om (2 minuten) mee te spelen en om herinneringen op te halen. Uit welk jaar komt de ontvanger van het cadeautje of waar speelde hij/zij altijd mee vroeger, wat is herkenbaar voor jullie relatie of juist heel herkenbaar voor de ontvanger? Allemaal vragen die ervoor zorgen dat dit cadeautje een glimlach op iemands gezicht bezorgd. Want wie kent ze niet: de blikken auto's, de tjirpende vogelfluitjes, de hoppende opwindkikkers en de soldaatjes met parachute?

2. Puzzeltijd

Een verrassing in een verrassing: leuk, leuk! Laat in de schoen een hint achter die vertelt waar de ontvanger verder moet zoeken naar zijn cadeautje. Een beetje zoals Piet vroeger weleens een cadeautje verstopte, maar dan wellicht iets ingewikkelder (denk rebus) en leidend naar een volwassen cadeautje. Je kunt de zoektocht direct laten leiden naar een verstopt cadeautje, maar je kunt de puzzel ook verspreiden over de hele dag. Het vergt wat voorbereiding, maar het biedt een dag vol verrassingen en plezier!

3. Let's get personal

De verrassing wordt meteen een stuk persoonlijker met een geknutseld cadeau. Er zijn tegenwoordig genoeg leuke DIY's te vinden voor inspiratie. Ga bijvoorbeeld aan de slag met deze houten hartjes of deze Sinterklaas printables. Je kunt de DIY helemaal aanpassen op jouw ontvanger met bijvoorbeeld foto's en je beleeft er zelf ook plezier aan!

4. Couponing

Wil je zeker weten dat de ontvanger blij is met zijn cadeau of een activiteit cadeau geven? Dan kun je een coupon cadeau doen! Je kunt een coupon geven voor bijvoorbeeld een sieraad, maar ook voor nachtje in een fijn hotel. Stiekem geef je met zo'n gezamenlijke activiteit ook jezelf een cadeau. Dat is natuurlijk nooit weg! ;-)


Deel dit:

Geschreven door: Marisse Douma - www.stadsblogger.nl

Marisse Douma

Op Stadsblogger.nl verzamelen Reggy en Marisse, samen met een team van Stadsbloggers, de leukste hotspots van Nederland. Niet de hotspots die je al kent, maar juist de plekken waar net dat straatje links of rechts voor af moet slaan. Omdat de Stadsbloggers hun stad op hun duimpje kennen, ben je gegarandeerd van bijzondere ontdekkingen. Of je de stad nu kent of niet, je bent er zo uit.Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226198

Nieuwe leden

18-09-2020
18-09-2020
17-09-2020
17-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum