Wie leest heeft feest

Daily life / 16 juli 2015
Wie leest heeft feest
Shutterstock
Waar je je vakantie ook doorbrengt; op het strand, op het balkon van je vakantiehuis of in je eigen achtertuin, dit is vaak het moment waarop je tijd neemt om eindelijk dat spannende boek te lezen die al maanden op je lijstje staat.

Voor sommigen gaat er niets boven het oldschool boek. De geur, het omslaan van de bladzijden of stiekem even doorbladeren naar het eind.
Een ander is helemaal om en is een vervend liefhebber van de e-reader of leest de boeken via de smartphone of tablet. Geen kilo’s boeken meer meeslepen in de koffer. Geen onhandige houding als je in bed nog even een hoofdstuk (of twee) wilt lezen in dat net te dikke boek.

Voor de liefhebber van de e-reader of smartphone/tablet heb ik een paar leuke tips waar je je boeken gratis of voor een prikkie vandaan kunt halen.

Gratis? Hiervoor kun je terecht bij de Vakantiebieb. Voor zowel jou als je kroost kun je hier je boeken downloaden. Er is een handige app die je kunt downloaden. Klik hier voor de App Store en hier voor Google Play. De app loopt van 1 juni t/m 31 augustus 2015. Het is niet mogelijk om de boeken te lezen via je e-reader.

Bijna gratis? Dan is Elly’s Choice een goede keuze. Voor een paar euro per maand heb je al een abonnement en heb je maandelijks toegang tot 10 boeken. Het voordeel van Elly’s Choice ten opzichte van de Vakantiebieb? Deze boeken zijn te lezen via je e-reader. Het lezen via een smartphone of tablet in de volle zon is niet echt een succes. Met de e-reader heb je hier gewoon geen last van.

Hopelijk heb je wat aan deze tips en kun je tijdens je vakantie de rust pakken en eindelijk dat te gekke boek lezen. Want onthoud: Wie leest heeft feest!


Deel dit:

Geschreven door: Marleen - www.missmarleen.nl

Marleen

Hallo, ik Marleen en ben 40 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in het oosten van het land. Ik werk op de commerciële binnendienst bij een assurantiekantoor in mijn woonplaats. Als kind was ik al dol op schrijven, maar ben er destijds niet mee verder gegaan. Nadat deze hobby geruime tijd op een zeer laag pitje heeft gestaan, ben ik sinds een paar jaar weer volop aan het schrijven. Deze blogs zijn terug te vinden op www.missmarleen.nl.Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

223866

Nieuwe leden

15-08-2020
14-08-2020
14-08-2020
14-08-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum