Week van de loopbaan: 17 t/m 22 sept 2018

Daily life / 19 september 2018
Week van de loopbaan: 17 t/m 22 sept 2018
Shutterstock
Van 17 t/m 22 september is het weer de landelijke 'Week van de loopbaan'. Mooie kans om met je loopbaan aan de slag te gaan!

Wat houdt deze week in?

Tijdens deze week openen diverse loopbaanprofessionals in het hele land hun deuren voor belangstellenden met een loopbaanvraag. Je kunt dan op een laagdrempelige manier en gratis kennismaken met coaches, loopbaangesprekken voeren, cv-checks laten uitvoeren of meedoen met een leuke workshop.

Deze week van de loopbaan wordt georganiseerd door Noloc, de organisatie waar erkende loopbaancoaches bij aangesloten zijn. Het biedt jou een mooie kans om op een leuke manier om eens stil te staan bij je loopbaan en na te gaan of je nog op de juiste plek zit, of het misschien tijd is om een nieuwe stap te zetten en om te kijken of je cv nog wel up to date is.

Wil jij met je loopbaan aan de slag?

Dus: kun je wat inspiratie gebruiken en wil je je loopbaan weer een boost geven, maak dan gebruik van de mogelijkheden tijdens deze week! Kijk hier wat er te doen is bij jou in de buurt en bij wie je terecht kunt. Natuurlijk doe ik zelf als erkend loopbaancoach ook mee met zowel gesprekken als een gratis online workshop. Kijk hier voor de mogelijkheden bij De Werkcoach.

Maak werk van je loopbaan!


Deel dit:

Geschreven door: Dorine van Bree - www.dewerkcoach.nu

Dorine van Bree

Hoi, mijn naam is Dorine van Bree. Ik werk als zelfstandig loopbaancoach en trainer onder de naam De Werkcoach. Ik help mensen die op zoek zijn naar ander werk met het achterhalen en vinden van hun droombaan. Voor Vriendinnenonline blog ik over werk, werk zoeken en alles daar omheen. Wil je meer lezen? Vraag dan gratis mijn e-book aan: 'Netwerken, ook iets voor jou!' op www.dewerkcoach.nuLees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218162

Nieuwe leden

26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin