De 'Week van de loopbaan!'

Daily life / 13 september 2017
De 'Week van de loopbaan!'
Pexels.com
Van 18 tot 24 september openen erkende loopbaancoaches in het hele land hun deuren voor diverse loopbaanactiviteiten. Een mooie kans om eens te sparren over je loopbaanvraag en te ontdekken wat een loopbaancoach voor je zou kunnen betekenen. Naast gratis gesprekken zijn er nog allerlei andere activiteiten op loopbaangebied.

This is the moment

September is een goed moment voor actie. De zomer is voorbij, kinderen gaan weer naar school en iedereen komt weer in zijn of haar vertrouwde ritme. Als je in je hangmat hebt gedroomd over je ideale werk is het nu aan jou of het bij dromen blijft of dat je echt stappen gaat ondernemen. De week van de loopbaan kan je daar wellicht mee helpen.

Sparren

Misschien loop je vast in je huidige baan, droom je al een hele tijd over iets anders of weet je wel wat je zoekt maar niet precies hoe je het vinden van werk moet aanpakken? Dat kunnen allemaal redenen zijn om eens vrijblijvend met een deskundige over je vraag te sparren.

De week van de loopbaan

Voor een overzicht van alle professionals waar je terecht kunt klik hier en kijk wat er bij jou in de buurt te doen is van 18 tot 24 september.

Gun jezelf de kans om verder te komen in je loopbaan en je dromen om te zetten in acties.

Zelf ben ik ook een van de deelnemende loopbaancoaches. Lees hier meer over mijn activiteiten tijdens de 'Week van de loopbaan!'. “Maak werk van je loopbaan!”


Deel dit:

Geschreven door: Dorine van Bree - www.dewerkcoach.nu

Dorine van Bree
Hoi, mijn naam is Dorine van Bree. Ik werk als zelfstandig loopbaancoach en trainer onder de naam De Werkcoach. Ik begeleid mensen die iets anders willen met het ontdekken wat voor werk er past bij wie ze nu zijn en wat ze belangrijk vinden. Voor Vriendinnenonline blog ik over werk, werk zoeken en alles wat daarmee te maken heeft.
Wil je meer loopbaaninspiratie? Vraag dan gratis de videoserie 'De loopbaanswitch!' aan: www.dewerkcoach.nu/loopbaanswitch/
Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

259972

Nieuwe leden

25-01-2021
25-01-2021
24-01-2021
24-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin