Water drinken is hip!

Daily life / 06 juni 2015
Water drinken is hip!
Shutterstock
Niet alleen hip, maar ook nog eens erg gezond! We weten allemaal dat we minimaal anderhalf tot twee liter water op een dag moeten drinken. Het is natuurlijk mogelijk om een flesje in de supermarkt te kopen en deze iedere keer opnieuw te vullen. Maar er zijn momenteel zoveel leuke flesjes te koop. Water drinken wordt echt een vrolijke en kleurrijke bedoening.

Eén van de bekendste flesjes toch wel de Bobble is. Het waterflesje met de filter. Op deze manier wordt het kraanwater gefilterd op het moment dat jij uit de fles drinkt. Deze fles is er in diverse formaten; het literformaat voor bijvoorbeeld op het aanrecht, maar ook het kleinere formaat dat makkelijk onderweg mee te nemen is.
Een ander bekend flesje met vrolijke kleuren is de Dopper. Wanneer je de Dopper koopt, steun je hiermee ook nog eens een goed doel. Bij ieder verkocht flesje steun je ook nog eens de inwoners van Nepal.

Dopper heeft voor de iPhone als de Android een app ontwikkeld. Hier kun je onder andere zien waar het dichtsbijzijnde watertappunt is of wat de laatste nieuwsberichten zijn.

Maar is gewoon water te saai of is het een straf om dit te drinken? Geen nood aan de man. Er zijn flesjes te koop waar je (vers) fruit in doet en het flesje vervolgens vult met… water. Je raadt het al. Het water krijgt een lekker fruitig smaakje. Voorbeelden van dit soort flesjes zijn het Fruitig Flesje of het Vlesje. Op de websites van zowel Fruitig Flesje als Vlesje staan ook nog eens heerlijke recepten om je water van een lekker smaakje te voorzien.

Op deze manier kost het je vast weinig moeite om de dagelijkse hoeveelheid water te drinken. Proost!


Deel dit:

Geschreven door: Marleen - www.missmarleen.nl

Marleen

Hallo, ik Marleen en ben 40 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in het oosten van het land. Ik werk op de commerciële binnendienst bij een assurantiekantoor in mijn woonplaats. Als kind was ik al dol op schrijven, maar ben er destijds niet mee verder gegaan. Nadat deze hobby geruime tijd op een zeer laag pitje heeft gestaan, ben ik sinds een paar jaar weer volop aan het schrijven. Deze blogs zijn terug te vinden op www.missmarleen.nl.Lees meer over deze blogger

Reacties (3)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

223862

Nieuwe leden

15-08-2020
14-08-2020
14-08-2020
14-08-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin