Wat kun je met een tablet doen?

Daily life / 15 november 2017
Wat kun je met een tablet doen?
Pexels.com
Een tablet, de één zweert erbij terwijl de ander eigenlijk nog niet precies een beeld heeft van wat je er allemaal mee kunt. Wat is de meerwaarde van een tablet ten opzichte van een telefoon of laptop?

Wij duiken er in dit artikel wat dieper in voor je. Want wil jij misschien een tablet kopen, dan wil je natuurlijk wel weten wat je er zoal mee kunt. Wij zetten vandaag 6 belangrijke mogelijkheden van de tablet voor je op een rij.

Gauw iets opzoeken

Een tablet is heel handig om in huis te hebben, omdat je gauw even iets op kunt zoeken. Hij staat namelijk direct aan als de op de startknop drukt dus je hoeft geen laptop op te starten en het werkt net even wat prettiger dan op het kleine scherm van je telefoon. Ook een filmpje op YouTube of een artikel lezen op een website is lekker vanaf een tabletscherm.

Boeken lezen

Je hebt vast wel eens gehoord van een e-reader, een soort tablet waarop je boeken kunt lezen. Met een gewone tablet heb je deze mogelijkheid ook. Je kunt oneindig veel boeken op je tablet downloaden, zodat je heerlijk kunt lezen. Ideaal voor als je partner al slaapt en last heeft van jouw leeslampje of wanneer je op vakantie gaat. Vijf boeken scheelt gauw al behoorlijk wat kilo's in je bagage, terwijl je op een tablet tientallen boeken kunt downloaden. Zo kun je ook nog eens op vakantie beslissen wat je zin hebt om te lezen en hoef je niet vooraf een selectie te maken.

Spelletjes

Op je tablet kun je allerlei leuke spelletjes -in de vorm van een app- zetten. Zo heb jij altijd vermaak als je even een momentje voor jezelf hebt, zonder dat je afhankelijk bent van een ander. Populaire spellen zijn bijvoorbeeld Wordfeud, Ruzzle, Solitaire, Bubble Shooter en Candy Crush Saga.

Televisie kijken

Ook kun je ervoor kiezen om televisie te kijken vanaf je tablet, bijvoorbeeld als je even niet thuis bent. Je telefoon is hiervoor eigenijk te klein en je laptop weer te groot om alleen daarvoor mee te nemen. Wat dacht je van in de trein of vliegtuig, heerlijk!

Je kunt op je iPad ook apps downloaden zoals Uitzending gemist of RTL XL, waardoor je je favoriete programma's makkelijk terug kunt kijken wanneer je deze gemist hebt. Of lekker films en series vanaf Netflix volgen, love it!

Foto's maken en bekijken

Geloof het of niet, maar je kunt met je tablet zelfs foto's en filmpjes maken. Ideaal want je kunt ze meteen in het groot zien. Maar nog handiger om bijvoorbeeld al je (vakantie)foto's op je tablet te zetten, zodat je deze mee kunt nemen en eenvoudig aan anderen kunt laten zien.

Makkelijk meenemen

After all is een tablet natuurlijk vooral bedoeld om eenvoudig mee te nemen. Geen grote zware laptops, maar toch alles bij de hand. Ideaal voor onderweg of als je op reis bent!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

230460

Nieuwe leden

01-12-2020
30-11-2020
30-11-2020
30-11-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Online contact
25
Overijssel
Nieuw contact
5