Vriendinnenonline is jarig!

Daily life / 24 oktober 2014
Vriendinnenonline is jarig!
Shutterstock
Ja het is vandaag toch echt een feit Vriendinnenonline bestaat vandaag alweer 1 jaar. Het is natuurlijk heel cliche maar het jaar is voorbij gevlogen.

Vorig jaar zijn we gestart als online platform en binnen no time zaten we op 1000 leden. Inmiddels zijn dat er ruim 7000 en wordt de website elke maand druk bezocht. Sinds april dit jaar worden er dagelijks leuke en interessante artikelen geplaatst over diverse onderwerpen zodat we naast een platform ook een online magazine zijn. Je ziet heerlijke recepten, boekrecensies, beauty en interieurtips, zelfmaak projecten en diverse body en mind artikelen voorbij komen. Sommige schrijf ik zelf maar ik word voor een heel groot deel ondersteund door fanatieke schrijfsters. Zonder hen zou Vriendinnenonline niet zijn waar ze nu is. Dus ladies heel erg bedankt en we gaan er een mooi tweede jaar van maken.

De komende periode zullen we ons vooral bezig houden met de ontwikkeling van de app van Vriendinnenonline, welke eind dit jaar nog online zal komen. Zodat jullie nog sneller in contact kunnen komen met jullie nieuwe vriendinnen.

Lieve lezers ook jullie wil ik heel erg bedanken voor het volgen van Vriendinnenonline, zonder jullie kan de site immers niet bestaan.

Ik wens jullie allen nog heel veel plezier hier bij Vriendinnenonline, op naar nog een jaar vol mooie nieuwe vriendschappen!

Liefs Priscilla


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (2)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

221698

Nieuwe leden

11-07-2020
11-07-2020
10-07-2020
10-07-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin