Vernieuwde website: Lees hier wat er nieuw is!

Daily life / 21 oktober 2017
 Vernieuwde website: Lees hier wat er nieuw is!
Lieve vriendinnen, vandaag is onze geheel vernieuwde website online gegaan. Vriendinnenonline zal als vanouds werken, maar heeft een nieuwe uitstraling en een aantal extra functies. Wij zijn er erg blij mee en we hopen jullie ook!

Wat is er nieuw?

Op basis van tips & ideeën die we vanuit de leden hebben ontvangen, hebben we een aantal nieuwe functies ontwikkeld. Vanaf nu kun je bij het zoeken naar vriendinnen ook filteren op 'nieuwe leden' en op 'leden die het laatst online geweest zijn'. Super handig!

Komende week

Vanaf komende week is het ook mogelijk om een vriendschapsverzoek te versturen naar de leden die onder een artikel gereageerd hebben. Zo kun je makkelijker in contact komen met degene die dezelfde interesses hebben. Als je zelf ook actief reageert onder de artikelen, zul je zien dat je sneller vriendschappen maakt.

Wat vragen we van jou?

Natuurlijk wil je vriendinnen vinden die dezelfde interesses hebben en/of in dezelfde levensfase als jij zitten. Dan heb je kans op een betere klik.

Om dit eenvoudiger te maken, hebben wij een nieuwe zoekfunctie ontwikkeld zodat je hier specifiek naar kunt gaan zoeken! Deze zal binnenkort beschikbaar zijn en daarom willen we je vragen om je profiel zo snel mogelijk een update te geven.

Je kunt je profiel eenvoudig updaten door onder je profielfoto naar de knop 'wijzig profiel' te gaan. Zo weet je zeker dat jij goed vindbaar blijft in de zoekmachine en zelf ook makkelijker de juiste vriendinnen kunt vinden!

Wat vind jij van de nieuwe website? We zijn erg nieuwsgierig, laat het ons in een reactie hieronder weten!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

230460

Nieuwe leden

01-12-2020
30-11-2020
30-11-2020
30-11-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Online contact
25
Overijssel
Nieuw contact
5