Zaterdagavond: Liever thuis dan in de kroeg? Lees dit dan even!

Daily life / 31 augustus 2019
Zaterdagavond: Liever thuis dan in de kroeg? Lees dit dan even!
Shutterstock
Ken je dat gevoel dat al je vrienden in de kroeg zijn en jij het liefst thuis op de bank chillt met een boek en een kop thee? Dat gevoel van niet saai willen zijn, maakt het soms best lastig om dan toch voor thuis te kiezen? Lees verder om echt een life changing inzicht te krijgen hierover. Grote kans namelijk dat jij introvert bent!

Kosten versus de baten

Je merkt op een bepaald moment in je leven dat een avond doorzakken je niet meer het plezier oplevert zoals je dat gewend was. Misschien zo heel af en toe nog wel, maar zeker niet elk weekend. De gevolgen de dag erna heb je er niet meer voor over. Later uit bed, jezelf down voelen, weinig energie, slecht eten en over de echte katers nog maar te zwijgen.

Die eeuwige tweestrijd

De angst is er nog wel, bang om saai gevonden te worden. Dat het gevoel niet klopt dat die behoefte er niet meer is, naarmate je ouder wordt. Dat de sociale contacten weg zullen vallen. Dat je er niet meer bij zult horen en je ook nog eens van alles mist. Die tweestrijd waarin je telkens weer zit kost een hoop energie.

Verschillende type mensen

Er bestaan verschillende type mensen. Ik deel er hier drie met jou. En zal op één aspect verder ingaan. Je hebt introverte, extraverte en ambiverte types. Die laatste zit tussen introvert en extravert in. Belangrijk onderscheid in deze types is dat de ene groep oplaadt van sociale contacten: de extraverte. De introverte groep laadt op van alleen thuis zijn met een boek en een kop thee. De ambiverte laadt op van beiden.

Vind jij het heerlijk om alleen thuis te zijn? Dan is de kans groot dat jij introvert bent. Dus bij deze, jij bent niet saai. Je hebt alleen andere behoeftes. Als je dat weet van jezelf accepteer je beter dat je bent wie je bent.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

223216

Nieuwe leden

03-08-2020
03-08-2020
03-08-2020
02-08-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin