Te laat komen afleren? Wij geven je tips!

Daily life / 23 februari 2017
Te laat komen afleren? Wij geven je tips!
pexels.com
Sta je bekend als “miss te laat” en merk je zelf dat je het eigenlijk wel vervelend vindt? Wat je voorheen nog kon omschrijven als fashionable late, is nu gewoon irritant laat? Wij gaan het je proberen af te leren met deze 4 tips!

Dat ene dingetje

Je denkt altijd; dit kan nog wel even tussendoor en dan ga je daarna door naar je afspraak. Maar dat ene dingetje tussendoor duurt altijd langer, dan dat je had ingecalculeerd. Doe dus echt alleen dat ene dingetje wat je snel kunt doen en zet dat andere op je to do.

Plannen

Je plant sowieso je leven en je dagen veel te vol. Je merkt dat je af en toe rust nodig hebt, omdat je lichaam tegenstribbelt en doordat je dus gedwongen wordt te rusten, moet je tijd afsnoepen van je planning en dat zorgt er zeker niet voor dat je op tijd op je afspraken gaat komen. Plan dus een stuk minder, maar ga eens spontaan langs bij iemand als je tijd over hebt. Voordeel daarvan is ook dat ongeplande afspraken de leukste zijn!

Telefoon

Is je telefoon een afleider? Ja natuurlijk! Je checkt namelijk heel braaf hoe laat je de trein moet nemen op de OV app en ondertussen reageer je ook nog even op whatsapp berichten. En dus…..trein later. Dus check dit gewoon eerder en zet in je telefoon een printscreen van de trein die je moet nemen om op tijd te zijn.

Liever te laat

Je komt gewoon graag liever te laat. En dat heeft alles te maken met je eigen onzekerheid, omdat als je als laatste aankomt het tafeltje niet uit hoeft te kiezen, niet hoeft te zoeken en niet ongemakkelijk hoeft zitten te wachten. No shame! Ga eens ruim op tijd heen en kies dat favo tafeltje uit. Ga relaxed zitten, bestel alvast een drankje en ga dan je mail check en je whatsappjes beantwoorden.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

209020

Nieuwe leden

17-01-2020
17-01-2020
17-01-2020
17-01-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel