Slaap lekker, Koning Winter

Daily life / 01 april 2015
Slaap lekker, Koning Winter
Shutterstock
Er zijn van die dagen. Je lijkt niet vooruit te branden. Ondanks dat de lente is begonnen doet het weer ook niet zijn best om je actief te krijgen. We zijn al een paar keer lekker gemaakt met van die mooie lentedagen. De zon schijnt volop en roept je als het ware om naar buiten te gaan.

Maar april doet wat hij wil. Het kan nog alle kanten op. Er zijn zelfs jaren dat Koning Winter nog even zijn gezicht liet zien om vervolgens echt voor een paar maanden in een zomerslaap te gaan. Maar wat doe je als het buiten grijs is en je jezelf nauwelijks in beweging krijgt.

Tips om het lentegevoel te krijgen:

  1. Ga lekker lezen op de bank met een warme kop thee
  2. Verwen jezelf op een druilerige zaterdagmiddag met een fijne film of serie
  3. Struin Pinterest af om ideeën op te doen om je balkon of tuin helemaal summerproof te maken
  4. Maak voor jezelf een (privé)bord aan om deze ideeën vast te leggen
  5. Koop alvast leuke planten om je tuin of balkon op te fleuren. Je zult zien, jij wordt hier ook vrolijk van
  6. Kijk rond bij je favoriete (web)winkels om te kijken welke kleding en schoenen je nodig hebt (of gewoon heel graag wilt hebben)
  7. Bij deze nieuwe kleding hoort natuurlijk ook een te gek kapsel. Online kun je hier ook te gekke ideeën opdoen. Ga tijdens de afspraak in overleg met je kapper of dit kapsel bij je past
  8. Geef je nagels alvast een mooi fris kleurtje
  9. Vergeet je teennagels niet
  10. Heb je een hond of word je op een andere manier gedwongen om naar buiten te gaan. Zet een glimlach op. Op deze manier “fop” je jezelf en lijkt het ineens helemaal niet zo erg om het grijze weer te trotseren

Ondanks dat het buiten grijs kan zijn. Vergeet het niet. Het voorjaar en de zomer ligt op de loer. Het komt er ècht aan. We moeten alleen soms wel een beetje geduld hebben. En die eerste zonnestralen die we al hebben gezien? Die pakt niemand ons meer af.


Deel dit:

Geschreven door: Marleen - www.missmarleen.nl

Marleen

Hallo, ik Marleen en ben 40 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in het oosten van het land. Ik werk op de commerciële binnendienst bij een assurantiekantoor in mijn woonplaats. Als kind was ik al dol op schrijven, maar ben er destijds niet mee verder gegaan. Nadat deze hobby geruime tijd op een zeer laag pitje heeft gestaan, ben ik sinds een paar jaar weer volop aan het schrijven. Deze blogs zijn terug te vinden op www.missmarleen.nl.Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

211316

Nieuwe leden

16-02-2020
16-02-2020
16-02-2020
16-02-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Noord-Brabant
App groepje 35-45 jaar
5
17