6 redenen waarom wijn drinken goed voor je is

Daily life / 06 mei 2017
6 redenen waarom wijn drinken goed voor je is
pexels.com
Lekker een wijntje op het terras, heerlijk! Maar wisten jullie al dat wijn eigenlijk helemaal niet zo ongezond is als we denken? Vooral rode wijn drinken is zo slecht nog niet. Wij vertellen je waarom!

1. Hart
Wijn drinken beschermt ons tegen hart- en vaatziekten. De alcohol zorgt er namelijk voor dat je bloedvaten minder snel dichtslibben.

2. Hersenen
Onderzoeken tonen aan dat wijn drinken de kans op een herseninfarct halveert. Het gaat het verkalken en afsterven van het weefsel in de hersen tegen.

3. Vergeetachtig
Een Frans onderzoek toont aan dat wijn drinken kan bijdragen aan het minder snel ontstaan van dementie.

4. Lust
Het drinken van 2 glazen rode wijn per dag, zorgt er bij vrouwen voor dat er een toename is in het seksueel verlangen. Tsjakka!

5. Verkoudheid
Ook heb je minder last van verkoudheid, als je 2 glazen rode wijn per dag drinkt.

6. Verbranding
Wijn drinken helpt bij je vetverbranding! Ja? Ja echt waar. Het zorgt er namelijk voor dat je spijsvertering goed op gang blijft en dit helpt je weer bij het afvallen.

Maar dames! Voordat de wijnvoorraad geplunderd wordt, we hebben het natuurlijk niet over hele flessen achterover gooien he. Maar zoals je kunt lezen, een wijntje op zijn tijd is he-le-maal prima! Enjoy!


Deel dit:

Geschreven door: Chantal Smit

Chantal Smit

Hi, ik ben Chantal, allround blogger voor FleurFlirt en Vriendinnenonline. Ik laat mij graag inspireren door alles wat er om mij heen gebeurt en gebruik deze inspiratie voor de blogs die ik voor jullie schrijf! Ook ben ik werkzaam als supervisor op een customer service center in de entertaintmentbranche en ben daardoor zelf ook graag op feestjes en evenementen te vinden!Lees meer over deze blogger


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Nieuwe leden

Manon
23-04-2018
Elly van Gaalen
23-04-2018
Annemiek
23-04-2018
Melissa
23-04-2018

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Volg ons op Instagram